20171115-nieuwsbericht-vd-valk-zuidas-amsterdam-bouw

Van der Valk landt ook in Amsterdam

Gepubliceerd op 15 november 2017.

Langs de A2 op Amstel Business Park wordt momenteel gebouwd aan het eerste Amsterdamse Van der Valk-hotel (Schiphol niet meegerekend). Het hotel krijgt 206 luxe kamers, drie restaurants, wellnessruimten en diverse congreszalen. Het gebouw telt in totaal zeventien verdiepingen en de toren is ruim zestig meter hoog. Eronder komt een tweelaagse parkeergarage. Aannemer van het […]

Lees meer

uitgelicht-nieuws-nieuwegein-converso-stedenbouw

Nieuwegein Converso artikel in Stedenbouw

Gepubliceerd op 10 oktober 2017.

Om de leegstand van verouderde kantoorgebouwen terug te brengen, is in Nieuwegein het voormalige CMG-kantoor in de wijk Merwestein getransformeerd tot 132 luxe appartementen. Een mooi artikel in ‘Stedenbouw’ over het project Nieuwegein Converso.

Lees meer

video-update-website-nieuws-amsterdam-rai-bouw-hotel

Video-update nhow Amsterdam Rai Hotel

Gepubliceerd op 30 augustus 2017.

Wat gebeurt er veel op de bouw van het nhow Amsterdam Rai Hotel. In deze video-update laten Amber Huizinga van COD en Niek Timmer van Pleijsier Bouw zien wat er allemaal gebeurt op de bouw van het nhow Amsterdam RAI Hotel. Wilt u ook een indruk krijgen van wat er allemaal bij de bouw komt […]

Lees meer

gmlp-nieuws

Schiphol Green Mountains Logistics Park artikel in Stedenbouw

Gepubliceerd op 28 juli 2017.

De positie van Nederland als hét logistieke knooppunt van Europa versterken. Hoe Schiphol Green Mountains Logistics Park daar aan bijdraagt leest u in het artikel van Stedenbouw over dit bijzondere project, waar ook Pleijsier Bouw een bijdrage aan mag leveren.

Lees meer

converso-nieuwegein-bouw-in-volle-gang-15mrt2017-enkele-foto

Video Converso Nieuwegein

Gepubliceerd op 15 maart 2017.

Benieuwd hoe Converso te Nieuwegein er van binnen uitziet? Er is op nieuwbouwutrecht.nl een video gepubliceerd die een indruk geeft.

Lees meer

1 2 3 4