Assistent uitvoerder

Aantal uur
40 uur
Standplaats
Nijkerk
Regio

Wij zijn op zoek naar jou

Word jij onze nieuwe assistent uitvoerder bij Pleijsier Bouw en kun jij de verantwoordelijkheid aan voor het goed laten verlopen en uitvoeren van onze bouwprojecten?

Wie wij zijn

Pleijsier Bouw is een familiebedrijf in hart en nieren met ruim 100 jaar historie. Nuchter, betrokken en vooruitstrevend. Met evenveel passie voor grote als kleine projecten. Aangevuld met het meedenkend vermogen van een ervaren bouwer. Deze feiten in combinatie met onze roots in het Noordoosten van het land zorgen voor een unieke basis. Wat dat oplevert? Heldere communicatie, transparantie en de zekerheid dat elke klant krijgt wat we beloofd hebben binnen de afgesproken tijd. Wij kunnen onszelf met recht een eigentijdse bouwer noemen. En belangrijk voor jou als nieuwe collega, het bouwteam van Pleijsier Bouw bestaat louter uit fijne, Pleijsierige mensen waar jij je meteen welkom zal voelen.

Werkzaamheden

Als assistent uitvoerder ben je net net afgestudeerd of heb je al een aantal jaren relevante werkervaring in een soortgelijke functie. Je hebt MBO werk- en denkniveau, opgedaan door een opleiding of werkervaring (minimaal afgeronde HBO opleiding richting bouwkunde of vergelijkbare studie). Je bent een techneut met goede communicatieve en organisatorische vaardigheden en daarnaast bezit je ook over leidinggevende eigenschappen. Tot slot beschik je ook over rijbewijs B-E.

Functie-eisen

Als assistent uitvoerder bij Pleijsier zal jij je hoofdzakelijk bezighouden met het uitvoeren en coördineren van onze bouwprojecten en ben je verantwoordelijk voor de realisatie van het bouwwerk volgens planning en tekening. Verder verricht je onder andere de volgende werkzaamheden:
- Naleven van arbo- milieu- en kwaliteitsvoorschriften;
- Administratieve werkzaamheden op de bouwplaats;
- Waarborgen van de veiligheid en netheid op de bouwplaats.

Interesse? Vul het onderstaand sollicitatie formulier in of mail naar info@pleijsierbouw.nl

Upload hier uw CV en motivatieNog geen bestand gekozenToegestane bestandstypen: rtf, pdf, doc, docx. Max. bestandsgrootte: 10 MB

Benieuwd wat werken met Pleijsier voor jou inhoudt?

Pleijsier Bouw werkt landelijk en is de laatste jaren sterk gegroeid in het realiseren en ontwikkelen van bedrijfsverzamelgebouwen, hotels, distributiecentra, winkelcomplexen, kantoren en transformatieprojecten.

De organisatie kent een platte en open structuur. Hierdoor is de zelfstandigheid en de verantwoordelijkheid binnen de functies groot en kan iedereen op zijn of haar wijze invulling geven aan de functie.

Het resultaat is een dynamische organisatie, waarbinnen mensen zich kunnen ontwikkelen en samen prachtige projecten realiseren.