Pleijsier Bouw denkt van A tot Z met u mee

Het bouwen of renoveren van een bedrijfspand is niet iets wat u dagelijks doet. Dat maakt het een spannende periode. Juist in zo’n periode wilt u samenwerken met een partij die met u meedenkt. Iemand die optreedt als raadgever, maar ook als klankbord. Pleijsier Bouw is die partij. Wij geven u tips voor het gebruiksgemak van uw pand, maar ook een geheugensteuntje wanneer dat nodig is. En als u een innovatief idee heeft zoeken wij graag de mogelijkheden voor u uit. ‘Bouwen is meedenken’ is niet voor niets al jaren onze favoriete leus.

Direct contact met de bouwer

Bij Pleijsier Bouw houden we van kort en krachtig. Want waarom moeilijk doen als het ook makkelijk kan? Dat uit zich in een no-nonsense mentaliteit en korte communicatielijnen. Geen tientallen adviseurs, maar één bouwteam dat kennis heeft van alle thema’s binnen de bouw. Hoe die kennis is ontstaan? Dankzij onze 100-jaar lange expertise. En die kennis delen wij graag met u.

Onze expertise wordt uw expertise

Soms komt u tijdens de bouw voor lastige vragen te staan. ‘Wat is een goede huisvestingslocatie, welke architect sluit het beste aan bij mijn wensen en hoe moet ik het pand straks onderhouden?’ Allemaal vragen die Pleijsier Bouw eerder heeft gehoord en ook eerder heeft opgelost. Dat zorgt voor een stuk expertise die we graag voor u inzetten. Zelfs wanneer het gaat om ingewikkelde financieringsvraagstukken. Zo wordt onze expertise als vanzelf ook uw expertise.

Bouwen hoeft niet ingewikkeld te zijn

‘Zoveel informatie, zoveel dingen waar ik aan moet denken, tijdsplanningen die uitlopen’. Het zijn zomaar een paar uitspraken die we bij veel bedrijven horen. Jammer, want zo ingewikkeld hoeft het (ver)bouwen van een bedrijfspand niet te zijn. Pleijsier Bouw ziet het juist als een uitdaging om het bouwproces zo eenvoudig mogelijk te maken. Hoe? Door complexe informatie terug te brengen naar concrete aandachtspunten. Tastbare informatie waar u écht iets mee kunt. Zo wordt de bouw van uw bedrijfspand plotseling een helder proces zonder verrassingen. En wij garanderen u dat u dat achteraf alleen maar kunt beamen.