Diverse beleggers en beheerders gingen u voor..

Pleijsier Bouw heeft jarenlange ervaring met projectrealisatie voor beleggers of beheerders. Wij weten wat er komt kijken bij het ontwikkelingsproces. Zelfs in complexe binnenstedelijke gebieden. Meedenken met de klant, samenwerken met de architect, zorgen voor een optimale onderlinge afstemming; het zit simpelweg in ons bloed. Dat betekent dat u ook voor vragen over de verhuur van uw pand bij ons terecht kunt. En als het even nodig is denken wij meteen mee over de financiering of de exploitatie uw locatie. Want kennis is er om te delen vinden wij.

Kennis van verbouwings- en herontwikkelingsvraagstukken.

Naast de realisatie van een nieuwe project kan er ook sprake zijn van een verbouwing. Misschien bent u bezig met een herontwikkelingsvraagstuk, misschien wilt u uw pand een complete upgrade geven. In beide gevallen is Pleijsier Bouw de juiste partij. Wij beschikken over ruime ervaring in het verbouwen van bestaande panden. Zelfs met behoud van de aanwezige huurders. Ook herontwikkelingsvraagstukken zijn voor ons bekend terrein. Wat dacht u bijvoorbeeld van een voormalig hoofdkantoor, omgebouwd tot een appartementencomplex?

Focus op lange termijn oplossingen

Bij Pleijsier Bouw houden we niet van half werk. Bij ons ligt de focus op een lange termijn oplossing. Onze kennis van verhuurtrajecten draagt daar voor een groot deel aan bij. We weten namelijk precies wat er speelt en zo kunnen we heel gericht naar geschikte oplossingen zoeken. Dat uit zich in duurzame alternatieven waar u als beheerder jarenlang profijt van heeft.  Indien gewenst verzorgt onze eigen afdeling meteen het planmatig onderhoud voor u. Zo beschikt u meteen over een meerjarenonderhoudsplan. Erg handig, want zo weet u precies welke onderhoudswerkzaamheden en bijbehorende kosten u gedurende het gebruik kunt verwachten.

Aantrekkelijk voor kopers dankzij BREEAM-label

Het BREEAM-Label is het belangrijkste en wereldwijd meest gebruikte duurzaamheidskeurmerk voor gebouwen. Grote kans dat u het belangrijk vindt dat uw gebouw straks over dit label beschikt. U wilt immers een pand opleveren dat een optimum waarde heeft voor kopers en huurders. Bouwen met een Breeam-certificaat is Pleijsier Bouw gelukkig niet vreemd. Inmiddels hebben wij meerdere projecten gerealiseerd die het Breeam-label “Very good” hebben ontvangen. Zo weet u zeker dat uw duurzame gebouw straks officieel erkend wordt!