Oog voor onze eigen mensen en oog voor anderen

Niet alleen de gezondheid van onze eigen medewerkers, maar ook de gezondheid van de mensen om ons heen staat bij ons centraal. Zowel dichtbij als ver weg. Dat uit zich in ergonomische werkplekken en serieuze veiligheidsmaatregelen op de bouwplaats, maar ook in het respectvol omgaan met de omgeving rondom de bouwplaats. Bij nieuwe ontwikkelingsprojecten denken we bovendien graag mee over de ruimtelijke kwaliteit en leefbaarheid in de omliggende wijken. Zo kunnen we heel direct bijdragen aan een duurzame toekomst. En de mensen verder weg? Die ondersteunen we indirect door te kiezen voor milieuvriendelijke materialen.

Duurzaam bouwen & werken

Bij Pleijsier Bouw bouwen we niet alleen duurzaam, we werken ook duurzaam. Dat ziet u in het hele project terug. Op onze bouwplaatsen gebruiken we duurzame materialen en houden we onze afvalproductie scherp in de gaten. Het afval dat er is wordt door ons gescheiden en separaat afgevoerd. Daarnaast staat schoon, netjes en veilig werken op onze bouwplaatsen centraal. Dat is niet alleen prettig voor onze medewerkers, maar ook voor leveranciers en buurtbewoners. Duurzaam bouwen gaat bij ons nog veel verder. Wij denken van begin tot eind mee over duurzame oplossingen. Zowel voor het bouwen, ontwikkelen als beheren van een gebouw. Soms zijn dit compleet nieuwe oplossingen, soms zijn dit oplossingen die we al vaker hebben toegepast. Dat uit zich heel concreet in het gebruik van milieuvriendelijke materialen, water- en energiebesparende installaties, duurzame energiebronnen en nieuwe methoden om uw gebouw nog duurzamer te maken.

Certificaten vormen belangrijk bewijs

Pleijsier Bouw beschikt over diverse certificaten die de kracht van haar MVO beleid onderstrepen. Hierbij kunt u denken aan certificaten als: erkend leerbedrijf, bewuste Bouwers, VCA,ISO 9001, ISO 14001 en het BREEAM label. Op onze pagina “certificaten” vertellen wij u hier graag meer over.

bewuste bouwers

Continu gericht op verbetering

Het draagvlak onder de medewerkers om milieuvriendelijk te werken is breed. Dat komt omdat we bij Pleijsier Bouw volop investeren in bewustwording rondom duurzaamheid. Wij zijn ervan overtuigd dat deze bewustwording onmisbaar is voor een succesvolle implementatie van  het MVO-beleid. Om ervoor te zorgen dat dit in de toekomst ook het geval blijft, richten we ons continu op de monitoring van onze prestaties. Zo kunnen we eventuele gebreken in een vroegtijdig stadium verbeteren.  Het resultaat? Een MVO-beleid dat werkt!