Nuchter, betrokken en vooruitstrevend

Pleijsier Bouw is een familiebedrijf met ruim 100 jaar historie. Dat feit in combinatie met onze roots in het Noordoosten van het land zorgen voor een unieke basis. Een basis waarin nuchterheid, betrokkenheid en oprechtheid centraal staan. Versterkt door de eigentijdse visie van nu. Wat dat oplevert? Heldere communicatie, transparantie en de zekerheid dat u krijgt wat we beloofd hebben binnen de afgesproken tijd. En juist onze eigentijdse visie zorgt ervoor dat we dit kunnen blijven waarborgen. Met behulp van automatisering bijvoorbeeld. Zo beschikken onze medewerkers binnen no-time over alle bouw- en procesinformatie die ze nodig hebben. Een gestroomlijnd bouwproces gegarandeerd.

Amsterdam-Prins-en-Keijzer Amsterdam-BMW-MINI-1

Kleine en grote projecten, ver weg en dichtbij

Onze filosofie slaat breed aan. Dat uit zich in de realisatie van kleine en grote projecten. Zowel in de randstad, als de gebieden rondom onze locaties in Nijkerk en Genemuiden. Daarom noemen wij onszelf een landelijk opererend bouwbedrijf van middelgroot formaat. Een bouwbedrijf dat zich specifiek richt op “Utiliteitsbouw”. Dat betekent dat we ons dagelijks bezighouden met de bouw van distributiecentra, kantoren, bedrijfsverzamelgebouwen, megastores, appartementen en hotels. Daarnaast zijn we ook zeer bedreven in het uitvoeren van herbestemmingsplannen en renovatieprojecten. Benieuwd naar ons werk? Op onze referentiepagina geven we u graag een impressie!

Onderscheidend door meedenken

Pleijsier Bouw is een Bouwer met historie. Een bouwer met ruim 100 jaar ervaring. Daardoor beschikken wij over een enorme kennis van het bouwproces. Die kennis willen we graag met u delen. Dat doen we door met u mee te denken over lastige bouwvraagstukken en door u een goed onderbouwd advies te geven. Indien nodig ondersteunen wij u zelfs bij uw huisvestings- of financieringsvraagstuk. En die ondersteuning kan al beginnen vanaf het allereerste ontwerp. “Bouwen is meedenken” noemen we dat bij Pleijsier Bouw.