Distributie centra

Amsterdam Kaapstadweg B1

20.000 m²

Nieuwbouw van een hoogwaardig distributiecentrum aan de Kaapstadweg in Amsterdam

Bouwen is communiceren
Maak kennis met Pleijsier Bouw

Neem contact op
amsterdam-kaapstadweg-juni2017
Augustus 2017

Afgerond en opgeleverd!

Gedurende de maanden augustus / september zijn in het rechterdeel van het gebouw de afrondende werkzaamheden van de gevel- en dak uitgevoerd. Verder is de afbouw van het kantoor afgerond en daarmee is het project uiteindelijk ook opgeleverd.

amsterdam-kaapstadweg-juni2017

Juni 2017

De komende periode zal het eerste deel van de bedrijfshal opgeleverd worden. In het tweede deel van de hal zijn we druk bezig met het aanbrengen van de gevelbekledingen en dakbedekkingen. Hierna zal gestart worden met het aanbrengen van de betonvloer.

 

 


Mei 2017

In de afgelopen periode hebben we de funderingswerkzaamheden afgerond en zijn op dit moment druk bezig met het aanbrengen van de staalconstructie, de wanden en de daken.

Verder zijn we nog volop bezig me het realiseren van de funderingspalen van de supervlakke vloer. De eerste delen van deze vloer verwachten we ook in de komende periode te gaan storten.

kaapstadweg-mei2017

amsterdam-kaapstadweg-3-voortgang-mrt-2017-1

Maart 2017

In de afgelopen periode zijn we bezig geweest met het aanbrengen van de funderingspalen. De werkzaamheden aan de funderingsbalken zijn in volle gang. Verder zullen we de vloerpalen maken voor de vloer in de hal en zal worden gestart met de staalconstructie van de hal.


Februari 2017

In de afgelopen periode is het bouwterrein op hoogte gebracht en de benodigde ondergrond voor het gebouw aangebracht. In de komende periode wordt gestart met het aanbrengen van de ongeveer 400 funderingspalen en aansluitend met de funderingsbalken.

actueel-amsterdam-kaapstadweg-grondwerk-februari-2017

Bouwen is communiceren
Maak kennis met Pleijsier Bouw

Neem contact op