Appartementen

Amsterdam Nautique Living

950 appartementen

Pionieren in Amsterdam Noord

Bouwen is communiceren
Maak kennis met Pleijsier Bouw

Neem contact op
Maart 2019

Opgeleverd

 

 

 

 

 

 

 

Januari 2019

Ons project Nautiqiue Living wordt bijna opgeleverd. De blokken EFG zijn namelijk bijna helemaal klaar. De Nutsvoorzieningen en de straat wordt nu aangelegd en binnen zijn wij druk bezig met de afwerking.

 

 

 

 

 


September 2018

Voor Nautique Living geldt dat fase A-D en H al zijn opgeleverd. De verwachting is dat de fase E F G begin volgend jaar worden opgeleverd. Van de blokken E en G worden gevels afgerond en zijn wij binnen Nautique Living druk bezig met het afbouwen. De foto is van de gevel van blok E waarvan de betonelementen bijna hangen en een schitterend resultaat opleveren!

 


Juni 2018

De blokken B en D zijn opgeleverd. Op de foto zie je blok B vanaf de daktuin.


Mei 2018

HSB incl. gevelkozijnen en beglazing deze worden steigerloos bij blok E gemonteerd. Het Afbouwen van blokken F en G vorderen gestaag en het binnenwerk in blok E wordt opgestart.
Wij hebben nu blokken B en D opgeleverd en zijn bezig met de oplevering van  de parkeergarage.Binnenkort staat ook de oplevering van blok C voor de deur.


April 2018

Op de foto is te zien dat de laatste tunnels van het betoncasco blok E is gestort en er is gestart met HSB. Wij gaan verder met de gevels van de blokken E en G. De blokken B,C, en D en de parkeergarage naderen de oplevering. Ook de blokken F en G zitten aan de binnenkant in de afbouwfase.


Maart 2018

De torenkraan bij blok B & C is verwijderd. De vloersparingen voor de afgebroken torenkraan zijn dichtgestort. De daktuin e.d. kunnen worden afgemaakt. De komende weken gaan wij de blokken B,C en D afbouwen. Bij Blok E: wordt het twee deel van het tunnel casco op hoogte gebracht. Bij blok F: is de natte afbouw gestart! Bij blok G: De gevel wordt verder afgebouwd en het dak wordt ingeplakt. Daaronder is de ruwe afbouw in volle gang. Blok H (parkeergarage): De daktuin vordert al flink.


Februari 2018

Nautique Living is een bijzonder project. Wij zijn eigenlijk met acht projecten bezig op één kavel en de planning van deze 8 projecten loopt door elkaar heen. In februari hebben wij de volgende werkzaamheden afgerond:

Blok C; (het gebouw met de ronde bogen) hiervan is de steiger gezakt.
Blok E; is nu in casco en de hoogste tunnelvloeren zijn gestort.
Blok G; Heeft het hoogste punt bereikt en de gevel is voor de helft gesloten.
Blokken B,D,C,F,G; de afbouw draait hier op volle toeren.

Wanneer het weer meezit wordt de torenkraan in week 9 weggehaald. Hiervoor komt een grote “windmolen”-kraan in de straat te staan.


Januari 2018

Het hoogste punt van blok C is in december bereikt en nu gaan we weer naar beneden. Met andere woorden: de steigers zijn aan het zakken en de gevel komt langzamerhand tevoorschijn.

Blok G is op de 19e verdieping en moet daarna bezig met nummer 20, dat is dan ook het dak en daarmee is de tweede hoge toren op hoogte. Met de gevels van dit blok worden ook flinke stappen gemaakt.

Bij blok E wordt de komende periode nog volop getunneld. In alle andere blokken draait de binnenafbouw op volle toeren. Ook is gestart met de binnentuinafwerking.

Kortom: de bouwmotoren draaien vol in de 6e versnelling.

nautique-januari2018

amsterdam-nautique-december2017

December 2017

Het hoogste punt van Blok C is bereikt. Onder het genot van een hapje en een drankje hebben we dit met de betrokken partijen gevierd.

 

 

 

 

 


Oktober 2017

Bij Nautique Blok C is de hoogste betonvloer gestort, en daarmee komt de voltooiing van dit blok snel dichterbij. Daarnaast worden deze week de boogconstructies geplaatst. Een spannend moment gezien de omvang van deze elementen!

Bij Blok D wordt de gevel langzaam maar zeker zichtbaar. Daarnaast zijn we bij Blok E gestart met de fundering en dit schiet al mooi op. Het metselwerk van Blok F is gereed en er wordt op dit moment hard gewerkt aan de kozijnen. Ook op de 14e verdieping wordt gewerkt, en wel bij Blok G. Tot slot is de parkeergarage (Blok H) gereed.

nautique-werkzaamheden-oktober2017-foto2

Oktober 2017

Werken op grote hoogte!

Afgelopen week is de boogconstructie bij het project Nautique Living te Amsterdam geplaatst. De constructie is geplaatst op 65 meter hoogte en bestaat uit prefab betonnen elementen, waarbij de zwaarste 15 ton weegt. De elementen zijn al voorzien van prefab steenstrips, waardoor ze alleen nog maar gevoegd hoeven te worden.

Het hoogste punt van blok C is hiermee bereikt.


Augustus 2017

Bij Nautique Blok C wordt er op grote hoogte gewerkt, de 18e verdieping alweer. En dat betekent dat er nog maar twee verdiepingen te gaan zijn!

Bij Nautique Blok D vordert de gevelsluiting gestaag en krijgt Blok B al veel meer vorm: de balkons zijn duidelijk zichtbaar.

Tijdens de bouwvak is er niet stilgezeten en is het heiwerk van Blok E uitgevoerd, om op die manier de hinder voor het naastgelegen ROC te minimaliseren.

nautique-voortgang-augustus2017

nautique-voortgang-juli2017

Juli 2017

De bewoners van Blok A hebben dan wel op 1 juli hun intrek genomen, aan de overige blokken van Nautique wordt nog volop gewerkt. De onderstaande timelapse geeft een mooie tussenstand van de totale bouw. Opgenomen vanaf het Kraanspoor.

nautique-timelapse-video


Juni 2017

Daar waar in blok A van 1 juli ca. 400 studenten hun intrek gaan nemen,wordt er aan de overige blokken nog hard gewerkt! Er wordt nog volop gebouwd.

De constructies van blok B, D en F zijn gereed en hier nemen de gevels al een vaste vorm aan. In de torens van C en G groeien de casco nog gestaag, op de voet gevolgd door de gevelsluiting. De gevels van de verschillende blokken zijn divers; van cortensstaal tot metselwerk, aluminium of beton.

De parkeergarage wordt tussen de gebouwen opgetrokken en we zijn hierbij op de eerste verdieping.
Als laatste in het rijtje komt blok E. Voor de hekkensluiter van het totaalproject worden binnenkort de heipalen aangebracht. Dit gebouw bevat 69 ruime appartementen verdeeld over 10 verdiepingen.

nautique-bouw-voortgang-blok-G-met-op-achtergrond-A-en-D-web

Johan Verweij ontvangt de sleutel uit handen van projectcoördinator Steven van der Sloot

Nautique Living blok A is opgeleverd aan StudentExperience. Opdrachtgever Johan Verweij ontvangt de sleutel uit handen van projectcoördinator Steven van der Sloot. Vanaf morgen zullen de eerste studenten hun intrek nemen in de appartementen.


April 2017

  • De eerste appartementen worden opgeleverd.
  • Basketbalveld is gestort en helemaal gereed.
  • Blok B: aanbrengen gevelkozijnen, gevelafwerking.
  • Blok C: Casco op 12e verdieping, vanaf de 11e verdieping gestart met voegwerk.
  • Blok D: Gevelkozijnen derde verdieping en start metselwerk.
  • Blok F en G: werkzaamheden 4e verdieping. Fundering parkeergarage.
nautique-bouw4-april2017

nautique-bouw-maart-2017

Maart 2017

  • Voortgang bouw blok FG.

Februari 2017

  • Overige hei werkzaamheden parkeergarage, blok A op de achtergrond.
Bouw Nautique Living Amsterdam Maart 2017

nautique-blok-a-basketbal

Januari 2017

  • Blok A Basketbalveld vorderingen

December 2016

Nautique: rechts blok A, blok BCD links op 7e verdieping, op voorgrond blok FG op 1e verd.).

amsterdam-nautique-december2016

Oktober 2016

Fasen F en G zijn in gang gezet, de torenkraan is in opbouw!


Juli 2016

Blok D: De bouw van de tweede verdieping is gestart!

amsterdam nautique living,amsterdam nautique,bouw appartementen,ontwikkeling appartementen

Heiwerk Amsterdam Nautique

Juni 2016

Er is gestart met het heiwerk.


Bouwen is communiceren
Maak kennis met Pleijsier Bouw

Neem contact op

Wonen in Amsterdam Noord

Wonen in Amsterdam Noord op de bijzondere NDSM werf? Dat kan! Op dit moment bouwen we aan een levendig appartementencomplex met een mix aan functies, waaronder ook studentenwoningen. De NDSM werf is een locatie met een rijke en bijzondere geschiedenis. NDSM staat letterlijk voor Nederlandsche Dok en Scheepsbouw Maatschappij en is in die vorm actief geweest tot 1979. Lees meer over dit project.