Hotels

Amsterdam RAI Hotel

37.000 m² excl. parkeergarage

Het nhow Amsterdam RAI wordt het grootste hotel van de Benelux met bijzondere faciliteiten zoals een televisiestudio, een skybar, een galerie, een beeldentuin en een spa.

Bouwen is communiceren
Maak kennis met Pleijsier Bouw

Neem contact op
Juli 2019

Actuele werkzaamheden

Het RAI Hotel is in de eindfase gekomen. Het gebouw is nu geheel dicht en er gebeurt heel veel in de afbouw. Dit houdt onder andere in dat er vloeren worden gelegd en er wordt behangen en geverfd maar ook wordt o.a. het restaurant en de ontvangstruimte afgebouwd. Na de vakantie willen wij twee verdiepingen per week opnemen. Even voor de duidelijkheid opnemen is heel wat anders dan opleveren. Opnemen is de term die in de bouw wordt gebruikt voor het systematisch bij langs van het gebouw. Dit doen wij om verbeterpunten te ontdekken zodat deze nog voor de oplevering kunnen worden aangepast. Op dit moment wordt de dakbedekking op het kelderdak aangebracht. De terrassen zijn inmiddels klaar en de gemeente gaat binnenkort aan de slag met het inrichten van het maaiveld. Wij zitten nu bijna voor de bouwvakvakantie maar in deze vakantie zal er nog genoeg bedrijvigheid op het project zijn.

Juni 2019

Wij zitten volop in de afbouw van het nhow Rai Hotel. De kranen zijn nu gedemonteerd en afgevoerd. Binnenkort gaan wij bezig met de maaiveldinrichting. Deze maand hebben wij een aantal succes momenten gehad. Ten eerste hebben wij voor dit project de Bewuste Bouwers Zuidas Award gekregen. Ten tweede was de open dag tijdens dag van de bouw  een groot succes met veel bezoekers.


Bouwen is communiceren
Maak kennis met Pleijsier Bouw

Neem contact op

Video's

Nhow Amsterdam RAI Hotel

Amsterdam wordt verrijkt met de bouw van het iconische nhow Amsterdam RAI hotel. Ontworpen door OMA, het bureau opgericht door Rem Koolhaas en geïnspireerd door de reclamezuil van de Amsterdam RAI. Een bijzondere toevoeging aan de skyline van Amsterdam.