Appartementen

Arnhem Oostgebouw

Voormalig ING kantoor ombouwen naar appartementen

Project is aangemeld bij bewuste bouwers

Bouwen is communiceren
Maak kennis met Pleijsier Bouw

Neem contact op
April 2020

Actuele werkzaamheden

Het sloopwerk van de buitenkozijnen en het inpandige sloopwerk is bijna gereed. De staalconstructies voor de nieuwe betonvloeren in de dak opbouwen worden gemonteerd en de kalkzandsteen wanden voor de bergingen worden gelijmd. Voor wat betreft de afbouw is de isolatie van de zwevende dekvloeren van de 4e en 5e verdieping gelegd zodat de anhydriet dekvloer gegoten kan worden.

Copyright van Egbert de Boer Fotografie

Maart 2020

Inmiddels zijn de stelkozijnen voor de nieuwe aluminium gevelpuien gemonteerd. Wij zijn al tot de tweede verdieping gekomen. Alleen op de eerste verdieping moeten de gevelkozijnen worden verwijderd. Met de metal stud wanden op de 2e verdieping is een start gemaakt en de verdiepingen daarboven worden al van voorzien van gipsplaten. De komende weken gaan we verder met de werkzaamheden van de metal stud wanden en de installatie die hierin komen. Verder zal er een start gemaakt worden met de plafonds.


Februari 2020

Inpandig is het sloopwerk zo goed als gereed en is een start gemaakt met het verwijderen van de bestaande gevelkozijnen.

Verder is er een mock-up appartement gerealiseerd en is er een start gemaakt met de metal stud wanden van de 5e verdieping.

Komende weken gaan we starten met de stelkozijnen, het met gips beplaten van de metal stud wanden op de 5e verdieping en verder met het verwijderen van de gevelkozijnen.

 


Bouwen is communiceren
Maak kennis met Pleijsier Bouw

Neem contact op