Kantoren

Hoofddorp ASICS

19.500 m²

Ruim opgezette, kolomvrije, werkvloeren omvatten een ruim en licht atrium.

Bouwen is communiceren
Maak kennis met Pleijsier Bouw

Neem contact op
Maart 2019

Opgeleverd

November 2018

De afbouwwerkzaamheden van het project zijn in volle gang. Terwijl we de afgelopen periode de verdiepingen van het gebouw hebben opgeleverd aan de opdrachtgever, zijn we nog druk doende met overige werkzaamheden in en om het gebouw. Zo zijn we op de begane grond bezig met het aanbrengen van de installaties, vloeren en het plafond. Verder zijn we in de parkeergarage bezig met het aanbrengen van de bestrating, het parkeersysteem en de afbouw van de parkeergarage. Rondom het gebouw zijn de werkzaamheden aan het terrein ook opgestart en ondertussen worden de werkzaamheden aan de daktuin opgestart.

 


Oktober 2018

De parkeergarage is ‘aangesloten’ op het kantoor van Danone (zie projectpagina Danone). Door deze aansluiting kunnen we zeggen dat het casco van Asics gereed is. Inmiddels is de tweede verdieping al opgeleverd en overgedragen aan de opdrachtgever. De luifels zullen nu verder worden afgewerkt en binnenkort wordt dan ook gestart met de oplevering van de eerste en derde verdieping.


September 2018

We zijn bezig met de afbouwwerkzaamheden op alle verdiepingen. Tevens zijn wij aan de slag gegaan met de installatie werkzaamheden. Een start is er gemaakt met het aanbrengen van de bestrating in de parkeergarage.


Juni 2018

Glas t.b.v. de showcase is geplaatst.


April 2018

Wij hebben het hoogste punt bereikt en dit dan ook gevierd. De montage van de showcase in het gebouw en de montage van de atriumliggers is afgerond. Nu zijn wij drukdoende met de vliesgevels. De komende weken gaan wij bezig met de montage van de glaskap en de vliesgevels en starten op met de dakbedekking en de installaties in het gebouw.


Maart 2018

De staalconstructie van de derde verdieping en de dakverdieping is voltooid. Tevens is de kanaalplaat betonvloer van de dakverdieping klaar.
De betonvloer van de derde verdieping en dakverdieping zal binnenkort gestort worden. De staalconstructie van de showcase (gebouw in het atrium) zal worden gemonteerd. Na de montage van de showcase zal de staalconstructie van het atriumdak worden gemonteerd. Tevens zal een start gemaakt worden met de vliesgevels.


Februari 2018

Afgelopen weken hebben wij de kanaalplaten kunnen leggen op de derde verdieping. De komende weken gaan wij het stalendak en het Prefab kanaalplatendak monteren. Tevens wordt er een druklaag gestort op de tweede en derde verdieping en het dak.


Deze periode zijn we bezig met

Januari 2018

het leggen van de kanaalplaatvloeren van de 2e verdieping en de opbouw van de staalconstructie van de 3e verdieping.

 

 

 

 

bouw-hoofddorp-asics-kantoor-januari2018

201712-hoofddorp-asics-december2017

December 2017

Op de foto is links de bouwplaats van Hoofddorp Danone te zien en rechts wordt er hard gewerkt aan het nieuwe Asics kantoor.

Op dit moment wordt er gewerkt aan o.a.:

  • Kanaalplaten eerste verdieping worden gelegd;
  • Staalconstructie is gemonteerd tot eerste verdieping.

November 2017

  • De prefab betonnen kolommen, wanden en trappen tot aan de begane grondvloer worden gemonteerd.
  • Monteren staalconstructie van de begane grond.
  • Hierna worden de komende tijd de vloeren op de begane grond aangebracht.

 

hoofddorp-asics-actuele-werkzaamheden-november2017-update

hoofddorp-asics-actuele-werkzaamheden-okt2017-update2

Oktober 2017

  • Fundering is gereed.
  • Binnenkort wordt gestart met de opbouw van de staalconstructie en prefab wanden, trappen, kolommen.
  • Vervolgens worden de vloeren opgebouwd.

 

Bouwen is communiceren
Maak kennis met Pleijsier Bouw

Neem contact op