Kantoren

Hoofddorp Danone

9.000m² Kantoor

State-of-the-art kantoorgebouw met een sterke focus op duurzaamheid en gezondheid.

Bouwen is communiceren
Maak kennis met Pleijsier Bouw

Neem contact op
Februari 2019

Februari 2019

Met dit project gaan wij de laatste fase in. De oplevering is aanstaande en de verhuizing van kantoorartikelen is al gaande. Wij hebben de afgelopen weken op de tweede, derde en vierde verdieping de klimaatplafonds gemonteerd en ook de binnenwanden. De komende weken wordt de dektuin afgerond en ook de natuurstenen gevel.

 

 

 

 

November 2018

De montage van de gevel is in volle gang. Gelijktijdig wordt gewerkt aan de montage van de vliesgevels, het beglazen en het aanbrengen van de natuursteen. Terwijl binnen de afbouw al gestart is met het aanbrengen van de computervloeren en de systeemwanden.


Actuele werkzaamheden

De werkzaamheden bij Danone vorderen gestaag. Inmiddels is de gehele ruwbouw gereed. Er zal dan ook gestart worden met het monteren van de vliesgevel (inclusief onderhoudsinstallatie). Over enkele weken zal het pand dan ook wind- en waterdicht zijn. Naast het monteren van de gevel, zullen ook de vide trappen worden geplaatst. Verder wordt het natuursteen aangebracht.

 


September 2018

De afgelopen twee weken zijn de kanaalplaatvloeren van de 4e verdieping geplaatst. Verder is de constructie bijna op het hoogste punt. Deze week wordt de staalconstructie van de dakvloer gemonteerd en een start gemaakt met de kanaalplaatvloeren op dakniveau. We gaan beginnen met de gevelbekledingen en het storten van de resterende druklagen. Van de staalconstructie gaan we het atrium ook aanbrengen.


Juni 2018

De eerste levering van de beganegrond vloer is geleverd en ook gelegd. Wij gaan komende week de kanaalplaatvloeren leggen. Daarna zal het opgaande werk gebeuren. In week 30 gaan we op de 2e verdieping bezig.


April 2018

Wij zijn de vloeren aan het storten van de -2 keldervloer en bezig met het wapenen en storten van de wanden in de parkeerkelder. Komende weken gaan wij de wanden storten van de -2 keldervloeren.


Maart 2018

Het grondwerk en koppensnellen is voor een groot deel gereed. Wij zijn nu in de afrondende fase hiervan. Gelijktijdig zullen de werkzaamheden aan de fundering, het storten van de werkvloeren, poeren en de eerste wanden verder gaan.


Februari 2018

Afgelopen weken hebben wij damwanden geplaatst en is er begonnen met de bemaling.
Komende periode zal er worden gegraven, gaan wij de heipalen koppensnellen en is er betonwerk.


Januari 2018

Het heiwerk is afgerond, alle palen zitten inmiddels in de grond.Op dit moment wordt er druk gewerkt aan de damwand. Als de damwand is aangebracht dan zal de bemaling gestart worden, zodat de grondwerker vervolgens naar de juiste diepte kan gaan graven.

 

 

 

hoofddorp-danone-kantoor-bouw-januari2018-2

hoofddorp-danone-eerste-paal-geslagen

December 2017

Begin december was een feestelijk moment, de eerste paal is geslagen en daarmee is de bouw officieel van start gegaan.

Links op de foto is de plek waar het toekomstig hoofdkantoor van Danone wordt gebouwd en het kantoor van ASICS (wordt op dit moment ook gebouwd door Pleijsier Bouw) is rechts op de foto te zien.

Het grondwerk is inmiddels gereed en de eerste 170 Vibropalen zitten in de grond.

Op dit moment wordt er hard gewerkt aan o.a.:

  • Vibropalen;
  • Bemaling;
  • De bouwplaats inrichting.

 

Bouwen is communiceren
Maak kennis met Pleijsier Bouw

Neem contact op