Distributie centra

Hoofddorp Somfy

Distributiecentrum met kantoor

Gasloze installatie

Bouwen is communiceren
Maak kennis met Pleijsier Bouw

Neem contact op
November 2018

Actuele werkzaamheden

De ruwbouw fase is al weer bijna ten einde. Wij hebben nu de staalconstructie geplaatst. De betonplinten en de gasbeton wanden in de hal zijn inmiddels aangebracht. Op de plek waar het kantoor komt zijn de betonwanden en de druklagen gestort. Tevens liggen de kanaalplaten van de dakvloer erop. Voor de komende periode gaan wij bezig met de gevels van de hal en het kantoor. Ook worden de dakplaten op de hal gemonteerd. Als dit gereed is komt de dakdekker om de dakbedekking erop te monteren. Wij gaan ook starten met de achterconstructie van Alucobond beplating van het kantoor en het brandwerend bekleden van staal.

 

Oktober 2018

Ons project Somfy is al weer aardig op weg. De ruwbouw fase is begonnen. De afgelopen twee weken zijn de funderingswerkzaamheden afgerond en zijn de betonwanden van de begane grond gestort. Wij hebben nu ook de kanaalplaatvloeren van de begane grond en de eerste verdieping gelegd. Verder is er gestart met de staalconstructie. De komende periode wordt er gestart met de betonwanden van de kern van de eerste verdieping en ook met de staalconstructie van de hal. Tevens gaan wij bezig met de kanaalplaten van de tweede verdieping van het kantoor en de betonplinten van de hal worden gemonteerd.


September 2018

Afgelopen 2 weken is er een start gemaakt met de funderingswerkzaamheden. De eerste poeren zijn gestort. Een deel van de funderingsbalken zijn bekist en er zal nog wapening in aangebracht worden. De installateur heeft een start gemaakt met het aanbrengen van de doorvoeren.De komende 2 weken gaat er een start gemaakt worden met de in het werk gestorte wanden van de kern. De puinbaan onder de bedrijfsvloer zal op hoogte gebracht worden en de heistelling voor de highspeedpalen voor onder de bedrijfsvloer zal aangevoerd worden.


Juli 2018

In Juli is gestart met het bouwrijp maken van de kavel en is de bouwplaats ingericht.De bouwput is ontgraven en een puinbed is gemaakt voor het heien. Deze heiwerkzaamheden zijn verricht.

Bouwen is communiceren
Maak kennis met Pleijsier Bouw

Neem contact op