Kantoren

Nijkerk kantoor Pleijsier Bouw en Borghese

1.565 m²

BREEAM-Outstanding

Bouwen is communiceren
Maak kennis met Pleijsier Bouw

Neem contact op
Juni 2018

Actuele werkzaamheden

De afgelopen twee weken is er gestart met het monteren van de honingraat beplating tegen de achter constructie. De benodigde isolatie is aangebracht t.b.v de overstekken en de spouw.Tevens zijn de zonnepanelen op het dak geplaatst.
De komende weken wordt gestart met de afbouw.De stukadoor gaat de wanden vlak smeren en de schilder gaat ook starten met zijn werkzaamheden. De lift wordt gemonteerd en de onderzijde van de hoofdtrap wordt afgewerkt tevens worden de windturbines geplaatst.

Mei 2018

Afgelopen weken hebben wij het glas in de vliesgevel geplaatst en de achter constructie van de honingraat panelen aangebracht.Tevens zijn de cementdekvloeren, dakbedekking van het bovenste dak en het ClickBrick metselwerk aangebracht. Komende weken gaan wij de achterconstructie van de honingraat panelen afronden en ook de zonnepanelen worden dan geplaatst. Wij komen nu dus steeds dichter bij de afbouwfase.


April 2018

Afgelopen 2 weken zijn de kanaalplaten van de dakvloer gelegd en de vliesgevelprofielen van de 2e en 1e verdieping gesteld. De stalen spiltrap is ook geplaatst. Verder heeft de dakdekker heeft een deel van de dakbedekking aangebracht en de installateur is op de verdiepingen de installaties aan het verwerken voor in de dekvloer. Komende 2 weken wordt het glas geplaatst in de vliesgevel en de dakbedekking van het bovenste dak wordt aangebracht. Komende weken worden de Click-Brick stenen aangebracht zodat het grootste deel van de schil rondom het gebouw wind- en waterdicht wordt.


Maart 2018

Wij hebben de staalconstructie nu gemonteerd t/m de 2e verdieping. Komende periode zal de kern van de 2e vloer worden gestort. De staalconstructie van het dak is gemonteerd en de kanaalplaat vloer gelegd.


Februari 2018

  • Installaties onder begane grond vloer aanbrengen.
  • Leggen van de kanaalplaatvloeren.
  • Start montage staalconstructie.
  • Start met het maken van de betonkern.

 

bouw-nijkerk-pleijsier-januari2018

pleijsier-bouw-nijkerk-foto3-actueel

November 2017

  • Afgelopen vrijdag was het zover, de eerste bouwhandeling is een feit.
  • De komende tijd wordt er gewerkt aan de fundering en het leggen van de beganegrond vloer.

 

 

Bouwen is communiceren
Maak kennis met Pleijsier Bouw

Neem contact op