Distributie centra

Schiphol Green Moutain Logistics Park fase 2

25.000 m² groot logistiek centrum

Het door MIES Architectuur ontworpen gebouw krijgt het duurzaamheidscertificaat “Breeam very good”.

Bouwen is communiceren
Maak kennis met Pleijsier Bouw

Neem contact op
Februari 2019

Actuele werkzaamheden

De aflopen weken is er weer veel werk verzet en afgerond. Zo is nu de staalconstructie volledig gereed. Bij het tweede gedeelte zijn wij nu aan de slag gegaan met de uitvoering van de gevel en de dakbeplating. In het kantoor zijn wij met de binnenwanden bezig en op het warehouse terrein is het straatwerk gestart. Dat scheelt veel modder overlast! De komende weken gaan wij met al deze werkzaamheden door plus de montage van de hoofdtrappen, aanbrengen van de aluminium buitenkozijnen en de montage van het installatiewerk in de bedrijfshal.

Januari 2019

In het nieuwe jaar is er weer met frisse moed begonnen. Zo is de helft van de dakbedekking aangebracht en ook de helft van de gevelbeplating. Wij hebben nu ook de terreinverharding van de parkeerplaats voor de personenauto’s aangebracht. Verder is de mezzanine vloer gestort. Voor de komende weken gaan wij verder met heiwerk en de fundering. Een gedeelte was nog niet gedaan omdat er nog explosieven uit de Tweede Wereldoorlog lagen. Wij gaan nu ook aan de slag met het storten van de bedrijfsvloeren. Wanneer dit is afgerond gaan de installateurs aan het werk.


November 2018

De werkzaamheden zijn volop aan de gang. Ons doel is om nog voor het einde van dit jaar alles water en winddicht te krijgen i.v.m het storten van de bedrijfsvloer. De afgelopen weken zijn de aanwezige explosieven uit de Tweede Wereld oorlog onschadelijk gemaakt. Wij hebben daarna 50% van de staalconstructie geconstrueerd en de laadkuilen gestort. Komende weken wordt de vloer verhard voor het parkeerterrein van de personenauto’s. De gevelbeplating wordt aangebracht en de laatste prefab betonpalen worden geplaatst. Verder willen wij gaan beginnen aan de dakbedekking.


Oktober 2018

Het project krijgt steeds meer vorm en hoogte. Wij zijn druk doende met de staalconstructie. Daarna zal worden begonnen met het aanbrengen van de stalen dakplaten en wordt de gevel dicht gemaakt. Tevens wordt het laatste gedeelte van de riolering gereed gemaakt.

 


September 2018

Deze maand zijn er vorderingen gemaakt bij het maken van de prefab palen en de HSP palen. Wij zijn ook begonnen met de fundering. Tevens ligt het aanbrengen van de riolering en de mantelbuizen op schema.


Augustus 2018

Deze maand is fase 2 gestart met het heiwerk van de prefab palen en de VSD palen. Verder wordt er een begin gemaakt met het aanbrengen van de riolering en de mantelbuizen.

Bouwen is communiceren
Maak kennis met Pleijsier Bouw

Neem contact op

Logistiek centrum bij Schiphol

Pleijsier Bouw bouwt dit duurzame en hoogwaardige logistieke bedrijvenpark dat bestaat uit circa 100.000 m², verdeeld over 4 bouwdelen. De bouw van fase I met een oppervlakte van meer dan 30.000 m² is inmiddels klaar. De tweede fase met een oppervlakte van 25.000 m² is gestart. Het door MIES Architectuur ontworpen gebouw krijgt het duurzaamheidscertificaat “Breeam very good”.

Ruim 100.000 m² goed bereikbaar

Green Mountain is gelegen op het voormalige Groenenberg terrein op Schiphol Rijk. Het terrein ligt direct aan de Aalsmeerbaan en werd vorig jaar voor €38 miljoen door AEW aangekocht van Schiphol. De locatie heeft een zeer korte verbinding met het vrachtareaal op schiphol. Het terrein ligt pal aan de N201 met een directe verbinding met Rijksweg A4 in de richting van Den Haag – Rotterdam en in de richting van Amsterdam.