Distributie centra

Utrecht DC Uraniumweg

Distributiecentrum met kantoor

BREEAM Very Good

Bouwen is communiceren
Maak kennis met Pleijsier Bouw

Neem contact op
November 2019

Actuele werkzaamheden

Dit project wordt binnenkort opgeleverd.

 

 

 

Oktober 2019

Bij dit project is het aanleggen van de bestrating bijna afgerond en het hekwerk is geplaatst.De nutsvoorzieningen worden aangelegd. Van het kantoor zijn de wanden gesausd en zijn wij alleen nog bezig met de plafonds te monteren en gaan we nog de binnendeuren monteren en het tapijt leggen. De diverse installateurs zijn in de hal bezig met afrondende werkzaamheden en de sprinklerinstallatie is afgevuld en wordt getest.


September 2019

Bij de Uraniumweg gaan wij aan de voorzijde de ondergrondse infra (kabels en leidingen) buiten aanleggen en de nutsvoorzieningen voorbereiden (graafwerk etc.). Binnen het kantoor zijn de installaties en de wanden aangebracht. Wij gaan nu starten met het scan- en sauswerk en de plafondrasters. In de hal zijn de licht aangebracht en het daknet van de sprinklerinstallatie aangebracht. De bekabeling voor de lichtmasten in het terrein is ook geplaatst. Wanneer de nutsvoorzieningen volgens planning beschikbaar zijn dan kan de overdracht op 2 december dit jaar gewoon door gaan.


Augustus 2019

Het tempo zit er nog steeds goed in. De overheaddeuren en het docking equipment zijn gemonteerd. Er is een start gemaakt met de afbouw van het kantoor, met het installatiewerk van de sprinklers in de hal en met het straatwerk. Wat betreft september: deze maand gaan we verder met staan het overige installatiewerk aan de de E- en W- installatie, met de kantoorafbouw én het straatwerk.


Juli 2019

Bij het project DC Uraniumweg hebben we nu de gevel en het dak dicht en is er een begin gemaakt met het straatwerk. De super vlakke betonvloervloerdelen van het magazijn zijn gestort. De resterende vloeren van het expeditie gedeelte wordt in week 31 gestort. In de bouwvak vakantie lopen er nog wel wat werkzaamheden door, maar na de vakantie gaan wij bezig met de installaties en het afbouwen.


Juni 2019

Bij dit project zit de staalconstructie in de afrondende fase en wordt de dak- en wandbeplating gemonteerd. De dakdekker is nu ook bezig en wij zijn gestart met de Fijnprofileren t.b.v vloerenstort en het schoonzuigen van de HSP palen. De komende periode wordt de gevel en het dak afgewerkt en voor de bouwvak wordt de vloer in de hal gestort zodat deze tijdens die periode kan uitharden.


Actuele werkzaamheden

Bij het project DC Uraniumweg  zijn wij bezig met het plaatsen van de vloerpalen af te ronden. Wij hebben nu ook een aanvang gemaakt met de montage van de staalconstructie.  Verder zijn wij bezig met de werkzaamheden voor de laadkuil. De komende twee weken wordt de staalconstructie verder afgemonteerd. De kanaalplaatvloeren gelegd. In week 22 worden het stalendak en de gevelplaten gemonteerd.

 


April 2019

De afgelopen weken zijn wij druk geweest met de funderingswerkzaamheden, de laaddock vloer en de wanden.
Komende weken gaan wij 4800 vloerpalen heien en de stelling hiervoor is week 15 aangevoerd.


Maart 2019

Wij zijn al weer een stuk verder met het project aan de Uraniumweg. De afgelopen weken hebben wij het heiwerk en grondwerk afgerond. De aankomende periode gaan wij bezig met het koppensnellen en verder funderingswerkzaamheden en wij brengen de HSP vloerpalen aan. De vloer wordt gestort in week 28.

 

 

 


Februari 2019

Voor het bouwen van dit project zijn wij de afgelopen weken eerst begonnen met het grondwerk en de riolering in orde te maken. Deze werkzaamheden gaan nog even door. De komende weken staan er diverse werkzaamheden op de planning. Het heiwerk, starten met de fundering en het aanbrengen van de HSP vloerpalen. Als alles volgens plan verloopt gaan wij in week 28 beginnen met het storten van vloer.

Bouwen is communiceren
Maak kennis met Pleijsier Bouw

Neem contact op