Distributie centra

Zeewolde VSH

Distributiecentrum met kantoor

BREAAM very good

Bouwen is communiceren
Maak kennis met Pleijsier Bouw

Neem contact op
Mei 2019

Opgeleverd

Afgelopen weken hebben wij de laatste werkzaamheden in de hal zijn afgerond.De vliesgevel van de hal naar kantoor is geplaatst en tegelijkertijd is het bordes geplaatst. Voor de komende weken staan de afbouw werkzaamheden voor het kantoor gepland en de opname punten van de hal worden opgelost. Dit alles om het kantoor gereed te maken voor de oplevering eind juni.

April

Wij beginnen de eindfase van dit project te bereiken. De dockdeuren zijn geplaatst met de shelters. Wij hebben de lichtlijnen gemonteerd en het eerste groen, de nieuwe bomen, zijn in de grond gezet. De komende weken gaan wij bezig met de laatste hand die wordt gelegd aan het straatwerk.
Heiwerkzaamheden voor de kraanbaan in de hal en verdere bouwwerkzaamheden in het kantoor. De planning is om op 9 mei de hal op te leveren en op 28 juni het kantoor.

 


Maart 2019

Wij zijn volop bezig met dit project en maken mooie vorderingen. De afgelopen periode zijn de wanden in het kantoor geplaatst en de golfbeplating is gemonteerd. Verder is de vliesgevel erin gezet. Wij hebben nog maar één vloer te gaan en dan is het storten van de vloer afgerond. De komende weken staan in het teken om de dockdeuren te monteren en in het kantoor gaan wij de bouw vervolgen.

 


Februari 2019

Wij maken mooie stappen in dit project. Alle sandwich panelen zijn gemonteerd en de super vlakke vloerbanen worden gestort. Wij gaan nu starten met de vliesgevel, de golfbeplating monteren over de sandwichpanelen en het straatwerk wordt gelegd. Verder wordt het aanbrengen van de dakbedekking afgerond.


Januari 2019

Het jaar 2019 is weer goed begonnen. Wij zijn de afgelopen weken gestart met het storten van de bedrijfsvloeren. De laatste fase van de staalconstructie werd gemonteerd. De dakbeplating en gevelbeplating zijn gedeeltelijk aangebracht. Voor de komende weken gaan wij het storten van de bedrijfsvloeren afronden. Ook de dakbeplating komt in een laatste fase. Verder gaan wij starten met de golfbeplating over de sandwichbeplating en starten wij met de vliesgevel.


November 2019

Wij komen steeds verder met de bouw. Wij willen zo snel als mogelijk alles wind en water dicht hebben. Afgelopen periode hebben wij de laadruimten gestort en zijn wij gestart met de staalconstructie. Verder hebben wij de dakplaten gemonteerd. Nu kunnen wij verder met het aanbrengen van de dakbedekking en de gevel dicht maken.


Oktober 2018

Bij het project VSH te Zeewolde hebben wij de werkzaamheden rondom de funderingspalen afgerond. Komende periode gaan wij de funderingsbalken storten en starten met het opbouwen van de staalconstructie. Verder gaan wij de dockvloeren storten en de laadkuil wordt voorbereid op het storten.


September 2018

De bouw is gestart! Een aantal dagen geleden lag het terrein er nog ongerept bij. Sinds week 34 zijn we volop bezig met de volgende werkzaamheden:
Het terrein wordt voorzien van een puinpakket en in week 36 starten wij met de heiwerkzaamheden.

Bouwen is communiceren
Maak kennis met Pleijsier Bouw

Neem contact op