Distributie centra

Zeewolde VSH

Distributiecentrum met kantoor

BREAAM very good

Bouwen is communiceren
Maak kennis met Pleijsier Bouw

Neem contact op
Januari 2019

Actuele werkzaamheden

Het jaar 2019 is weer goed begonnen. Wij zijn de afgelopen weken gestart met het storten van de bedrijfsvloeren. De laatste fase van de staalconstructie werd gemonteerd. De dakbeplating en gevelbeplating zijn gedeeltelijk aangebracht. Voor de komende weken gaan wij het storten van de bedrijfsvloeren afronden. Ook de dakbeplating komt in een laatste fase. Verder gaan wij starten met de golfbeplating over de sandwichbeplating en starten wij met de vliesgevel.

Actuele werkzaamheden

Wij komen steeds verder met de bouw. Wij willen zo snel als mogelijk alles wind en water dicht hebben. Afgelopen periode hebben wij de laadruimten gestort en zijn wij gestart met de staalconstructie. Verder hebben wij de dakplaten gemonteerd. Nu kunnen wij verder met het aanbrengen van de dakbedekking en de gevel dicht maken.


Oktober 2018

Bij het project VSH te Zeewolde hebben wij de werkzaamheden rondom de funderingspalen afgerond. Komende periode gaan wij de funderingsbalken storten en starten met het opbouwen van de staalconstructie. Verder gaan wij de dockvloeren storten en de laadkuil wordt voorbereid op het storten.


September 2018

De bouw is gestart! Een aantal dagen geleden lag het terrein er nog ongerept bij. Sinds week 34 zijn we volop bezig met de volgende werkzaamheden:
Het terrein wordt voorzien van een puinpakket en in week 36 starten wij met de heiwerkzaamheden.

Bouwen is communiceren
Maak kennis met Pleijsier Bouw

Neem contact op