Onze diensten

Wat kunnen we voor u betekenen?

Wat kunnen we voor u betekenen?

Partner

Achter ieder project zit een drijvende kracht. Iemand die de eerste stap neemt, een nieuw project durft aan te gaan.

Grote kans dat u zelf die drijvende kracht bent. Maar zonder een uitvoerende kracht naast uw zijde kunt u weinig beginnen. U heeft iemand nodig die uw ideeën omzet in een eindproduct. En dat op een manier die volledig aansluit bij uw oorspronkelijke visie. Pleijsier Bouw is die uitvoerende kracht.

Wij zorgen dat de complete uitvoering van uw project op de juiste manier gebeurt. Vanaf de allereerste kostenraming tot daadwerkelijke oplevering. Hoe? Op een eerlijke en professionele manier, met specifieke aandacht voor duurzaamheid en innovatie. Samen anders bouwen noemen we dat. En dat is onze kracht. Al 100 jaar.

Beleggers & Beheerders

Als belegger of beheerder wilt u maar één ding: een locatie realiseren die hoge ogen scoort bij uw (toekomstige) kopers of huurders. Dat kan een nieuwe locatie zijn, maar ook een bestaande. Pleijsier Bouw maakt beide tot een succes!

Diverse beleggers en beheerders gingen u voor

Pleijsier Bouw heeft jarenlange ervaring met projectrealisatie voor beleggers of beheerders. Wij weten wat er komt kijken bij het ontwikkelingsproces. Zelfs in complexe binnenstedelijke gebieden. Meedenken met de klant, samenwerken met de architect, zorgen voor een optimale onderlinge afstemming; het zit simpelweg in ons bloed. Dat betekent dat u ook voor vragen over de verhuur van uw pand bij ons terecht kunt. En als het even nodig is denken wij meteen mee over de financiering of de exploitatie uw locatie. Want kennis is er om te delen vinden wij.

Kennis van verbouwings- en herontwikkelingsvraagstukken

Naast de realisatie van een nieuwe project kan er ook sprake zijn van een verbouwing. Misschien bent u bezig met een herontwikkelingsvraagstuk, misschien wilt u uw pand een complete upgrade geven. In beide gevallen is Pleijsier Bouw de juiste partij. Wij beschikken over ruime ervaring in het verbouwen van bestaande panden. Zelfs met behoud van de aanwezige huurders. Ook herontwikkelingsvraagstukken zijn voor ons bekend terrein. Wat dacht u bijvoorbeeld van een voormalig hoofdkantoor, omgebouwd tot een appartementencomplex?

Focus op lange termijn oplossingen

Bij Pleijsier Bouw houden we niet van half werk. Bij ons ligt de focus op een lange termijn oplossing. Onze kennis van verhuurtrajecten draagt daar voor een groot deel aan bij. We weten namelijk precies wat er speelt en zo kunnen we heel gericht naar geschikte oplossingen zoeken. Dat uit zich in duurzame alternatieven waar u als beheerder jarenlang profijt van heeft. Indien gewenst verzorgt onze eigen afdeling meteen het planmatig onderhoud voor u. Zo beschikt u meteen over een meerjarenonderhoudsplan. 

Aantrekkelijk voor kopers dankzij BREEAM-label

Het BREEAM-Label is het belangrijkste en wereldwijd meest gebruikte duurzaamheidskeurmerk voor gebouwen. Grote kans dat u het belangrijk vindt dat uw gebouw straks over dit label beschikt. U wilt immers een pand opleveren dat een optimale waarde heeft voor kopers en huurders. Bouwen met een Breeam-certificaat is Pleijsier Bouw gelukkig niet vreemd. Inmiddels hebben wij meerdere projecten gerealiseerd die het Breeam-label “Very good” hebben ontvangen.

Ontwikkelaars

Als ontwikkelaar wilt u vooral duidelijkheid. Duidelijkheid over de planning en duidelijkheid over de kosten. Uw kopers of huurders willen immers ook vooraf weten waar ze aan toe zijn. Pleijsier Bouw kan u die duidelijkheid bieden. 

Duidelijkheid over prijs en planning

Duidelijke afspraken over de prijs en de planning zijn voor u als ontwikkelaar van groot belang. Juist daarom kiest u voor Pleijsier Bouw. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen we op basis van de allereerste schets al een helder beeld geven van de kosten. En niet veel later heeft u ook de planning duidelijk in beeld. Die planning nemen we heel serieus, óók wanneer het plan stap voor stap iets verder groeit. Want wat wij beloven dat maken we ook waar. “Bouwen is afspraken maken” noemen we dat bij Pleijsier Bouw.

Pleijsier Bouw denkt met u mee

Wanneer u start met de realisatie van een nieuw project komt er veel op u af. Pleijsier Bouw begrijpt als geen ander dat het in zo’n geval prettig is om een raadgever te hebben. Wij beschikken over jarenlange ervaring in utiliteitsbouw. Daardoor weten we precies waar u op moet letten. Dat maakt ons een partij met kennis van zaken en een partij die met u meedenkt. 

Bedrijven

Een bedrijfspand bouwen of renoveren is een spannende gebeurtenis. U wilt liefst zo nauw mogelijk bij het proces betrokken zijn. Maar tegelijkertijd vragen ook uw dagelijkse werkzaamheden aandacht. Dan is het fijn om zaken te doen met een partij die al uw zorgen uit handen neemt. Een partij zoals Pleijsier Bouw.

Pleijsier Bouw denkt van A tot Z met u mee

Het bouwen of renoveren van een bedrijfspand is niet iets wat u dagelijks doet. Wij geven u tips voor het gebruiksgemak van uw pand, maar ook een geheugensteuntje wanneer dat nodig is. En als u een innovatief idee heeft zoeken wij graag de mogelijkheden voor u uit. ‘Bouwen is meedenken’ is niet voor niets al jaren onze favoriete leus.

Direct contact met de bouwer

Bij Pleijsier Bouw houden we van kort en krachtig. Dat uit zich in een no-nonsense mentaliteit en korte communicatielijnen. Geen tientallen adviseurs, maar één bouwteam dat kennis heeft van alle thema’s binnen de bouw. Hoe die kennis is ontstaan? Dankzij onze 100-jaar lange expertise. En die kennis delen wij graag met u.

Onze expertise wordt uw expertise

Soms komt u tijdens de bouw voor lastige vragen te staan. ‘Wat is een goede huisvestingslocatie, welke architect sluit het beste aan bij mijn wensen en hoe moet ik het pand straks onderhouden?’ Allemaal vragen die Pleijsier Bouw eerder heeft gehoord en ook eerder heeft opgelost. Dat zorgt voor een stuk expertise die we graag voor u inzetten. Zo wordt onze expertise als vanzelf ook uw expertise.

Architecten

Ontwerpen en ideeën zijn er in vele soorten en maten. Soms weet u vrijwel zeker dat uw ontwerp praktisch uitvoerbaar is, in andere gevallen wacht u liever op de kritische blik van een ervaren bouwer. Een bouwer die aandacht heeft voor uw ontwerp en begrip voor uw achterliggende visie. Wij behandelen uw ideeën met zorg, maar wel vanuit een realistische visie. Een visie die gebaseerd is op jarenlange ervaring en kennis van de bouwtechnische mogelijkheden. Zonder daarbij nieuwe uitdagingen uit de weg te gaan. “Bouwen is meedenken”, noemen we dat bij Pleijsier Bouw.

Samen op zoek naar de beste oplossing

Tussen uw eerste schets en de daadwerkelijk ontwikkeling zit vaak een periode van intensief samenwerken. Samenwerken met uw klant en samenwerken met Pleijsier Bouw. Iedere partij heeft immers zijn eigen ideeën, wensen en ervaringen. Wij zien het als een grote uitdaging om binnen de kaders van uw ontwerp naar handzame oplossingen te zoeken. Of het nu gaat om materiaalkeuzes of uitvoeringstechnieken. Het einddoel? De oorspronkelijke plannen haalbaar maken op een manier die voor alle partijen bevredigend is. En dankzij de vakinhoudelijke kennis van onze mensen is ons dat altijd nog gelukt!