2018 een goed jaar voor het door ons gesteunde project Cracking the Nut

Gepubliceerd op 7 oktober 2019.

Pleijsier Bouw steunt samen met drie andere bouwgerelateerde bedrijven de kleine cashewboeren in Burkina Faso via stichting Woord en Daad. Na een goed 2017 met hoge prijzen, werden de cashewboeren in 2018 geconfronteerd met een neerwaartse prijstrend. De lagere prijs werkt door in de resultaten van de boeren, al bleek vorig jaar ook het voordeel […]

Lees meer

Door weer en wind naar de top van de Cancano!

Gepubliceerd op 13 september 2019.

Opnieuw zijn wij ontzettend trots op onze financiële en sportieve prestaties die geleverd zijn op 6 september jl. Samen met twintig collega’s van Borghese Real Estate, COD en Pleijsier Bouw hebben wij geklommen voor het goede doel.

Lees meer

RED Company voltooit state of the art hoofdkantoor voor Danone met hoogste groene wand van Europa

Gepubliceerd op 15 juli 2019.

HOOFDDORP — Het toonaangevende voedingsmiddelenbedrijf Danone heeft officieel de deuren geopend van haar nieuwe wereldwijde hoofdkantoor. Speciaal ontworpen en gebouwd voor Danone, zal het kantoor dienen als het nieuwe hoofdkantoor voor Danone Early Life Nutrition, Advanced Medical Nutrition en hun wereldwijde inkooporganisatie Cycles & Procurement. In 2017 won RED Company de competitie voor het ontwerp […]

Lees meer

Eerste paal nieuw pand Technische Unie in Utrecht geslagen

Gepubliceerd op 19 juni 2019.

Voor de Technische Unie bouwen we een nieuw ‘Nul-op-de-Meter’-bedrijfspand van 8.000 vierkante meter in Utrecht. Het op bedrijvenpark Westraven geplande gebouw combineert kantoorruimte, een servicecentrum (winkel), een experience centre, een opleidingscentrum en een logistiek overslagpunt.

Lees meer

Nieuw geopend kantoor Borghese Real Estate en Pleijsier Bouw krijgt meervoudige internationale erkenning

Gepubliceerd op 26 april 2019.

Met de opening van hun nieuwe kantoorpand in Nijkerk hebben Borghese Real Estate en Pleijsier Bouw drie prestigieuze certificeringen binnengehaald. Binnen de internationaal erkende WELL Building Standard ® behaalde het op 11 april feestelijk geopende pand de WELL Gold Certificering. Deze leidende certificeringstandaard is specifiek gericht op gezondheid en welzijn van werknemers.

Lees meer

1 2 3 7