Over Pleijsier Bouw

Ontdek meer

Lees ons verhaal

Bekijk hier ons team

Ontdek meer

Lees ons verhaal

Bekijk hier ons team

Samen anders bouwen

Communiceren, plannen maken, meedenken en vooral onze afspraken nakomen. Dat is wat we bij Pleijsier Bouw centraal stellen. 

Bouwen is communiceren

Wij bouwen samen met u! Volgens ons is bouwen samenwerken met als rode draad een transparante communicatie.

Bouwen is plannen maken

Een nieuw pand, een uitbreiding of misschien wel een verhuizing? Een vraag die we vaak van opdrachtgevers horen. Wij vertellen u graag onze mening over herontwikkeling van bestaande locaties of informeren u naar de mogelijkheden van inruil. Onze onbevooroordeelde kijk op de zaak kan verrassende nieuwe perspectieven opleveren.

Bouwen is meedenken

Wij denken graag van begin tot eind met u mee. Van ontwerp tot bouw, van planning tot ontwikkeling, van financiering tot realisatie. Want onze kennis is er niet om voor onszelf houden, onze kennis is er om te delen.En een succesvolle verloop van de bouw vraagt om meer dan een bouwopdracht en een eenmaal afgegeven planning. Dat vraagt om frequent contact, heldere calculaties en correcte, duidelijke planningen.

Bewuste bouwer

Pleijsier Bouw is een Bewuste Bouwer.

Pleijsier Bouw is een Bewuste Bouwer. Wat dat inhoudt? “Bewuste Bouwers” is een gedragscode voor bouwplaatsen die door Stichting Bewuste Bouwers wordt uitgegeven. Stichting Bewuste Bouwers beoordeelt bouwplaatsen op een aantal criteria die allemaal verband houden met ´Bewust Bouwen´ in de breedste zin van het woord. Deze gedragscode is gebaseerd op vijf pijlers, waaronder: bewust, veilig, verzorgd, milieu en sociaal. Meer over deze gedragscode kunt u lezen op: www.bewustebouwers.nl.

“Samen anders bouwen” noemen we dat. En dat is onze kracht. Al meer dan 100 jaar.

Certificaten

Wij kunnen onszelf met recht een eigentijdse bouwer noemen.

Een bedrijf met oog voor veiligheid, gezondheid en milieu. Dat wordt zichtbaar in onze werkwijze én in ons eindresultaat. Maar als toekomstige opdrachtgever wilt u graag vooraf de garantie hebben dat u met een deugdelijke partij samenwerkt. 

Daarom laten wij u graag zien welke certificaten wij bezitten. Zo beschikt u in één oogopslag over de zekerheid die u nodig heeft.

01.

Erkend leerbedrijf

02.

Bewuste Bouwers

03.

VCA Certificaat

04.

ISO 9001

05.

ISO 14001

06.

BREEAM