Over Pleijsier Bouw

Ontdek meer

Lees ons verhaal

Bekijk hier ons team

Ontdek meer

Lees ons verhaal

Bekijk hier ons team

Samen anders bouwen

Communiceren, plannen maken, meedenken en vooral onze afspraken nakomen. Dat is wat we bij Pleijsier Bouw centraal stellen. 

Bouwen is communiceren

Wij bouwen samen met u! Volgens ons is bouwen samenwerken met als rode draad een transparante communicatie.

Bouwen is plannen maken

Een nieuw pand, een uitbreiding of misschien wel een verhuizing? Een vraag die we vaak van opdrachtgevers horen. Wij vertellen u graag onze mening over herontwikkeling van bestaande locaties of informeren u naar de mogelijkheden van inruil. Onze onbevooroordeelde kijk op de zaak kan verrassende nieuwe perspectieven opleveren.

Bouwen is meedenken

Wij denken graag van begin tot eind met u mee. Van ontwerp tot bouw, van planning tot ontwikkeling, van financiering tot realisatie. Want onze kennis is er niet om voor onszelf houden, onze kennis is er om te delen.En een succesvolle verloop van de bouw vraagt om meer dan een bouwopdracht en een eenmaal afgegeven planning. Dat vraagt om frequent contact, heldere calculaties en correcte, duidelijke planningen.

Pleijsier Bouw nu

Pleijsier Bouw is een familiebedrijf in hart en nieren. Nuchter, betrokken en vooruitstrevend. Met evenveel passie voor grote als kleine projecten. Aangevuld met het meedenkend vermogen van een ervaren bouwer.

Nuchter, betrokken en
vooruitstrevend

Pleijsier Bouw is een familiebedrijf met ruim 100 jaar historie. Dat feit in combinatie met onze roots in het Noordoosten van het land zorgen voor een unieke basis. Wat dat oplevert? Heldere communicatie, transparantie en de zekerheid dat u krijgt wat we beloofd hebben binnen de afgesproken tijd.

“Dat feit in combinatie met onze roots in het Noordoosten van het land zorgen voor een unieke basis.”

En juist onze eigentijdse visie zorgt ervoor dat we dit kunnen blijven waarborgen. Met behulp van automatisering bijvoorbeeld. Zo beschikken onze medewerkers binnen no-time over alle bouw- en procesinformatie die ze nodig hebben. Een gestroomlijnd bouwproces gegarandeerd.

Kleine en grote projecten, ver weg en dichtbij

Onze filosofie slaat breed aan. Dat uit zich in de realisatie van kleine en grote projecten. Zowel in de randstad, als de gebieden rondom onze locaties in Nijkerk en Genemuiden. Daarom noemen wij onszelf een landelijk opererend bouwbedrijf van middelgroot formaat. Een bouwbedrijf dat zich specifiek richt op “Utiliteitsbouw”. Dat betekent dat we ons dagelijks bezighouden met de bouw van distributiecentra, kantoren, bedrijfsverzamelgebouwen, megastores, appartementen en hotels. Daarnaast zijn we ook zeer bedreven in het uitvoeren van herbestemmingsplannen en renovatieprojecten. Benieuwd naar ons werk? Op onze referentiepagina geven we u graag een impressie!

Onderscheidend door meedenken

Dankzij onze jarenlange ervaring beschikken wij over een enorme kennis van het bouwproces. Die kennis willen we graag met u delen. Dat doen we door met u mee te denken over lastige bouwvraagstukken en door u een goed onderbouwd advies te geven. Indien nodig ondersteunen wij u zelfs bij uw huisvestings- of financieringsvraagstuk. En die ondersteuning kan al beginnen vanaf het allereerste ontwerp. “Bouwen is meedenken” noemen we dat bij Pleijsier Bouw.

“Samen anders bouwen” noemen we dat. En dat is onze kracht. Al meer dan 100 jaar.

Certificaten

Wij kunnen onszelf met recht een eigentijdse bouwer noemen.

Een bedrijf met oog voor veiligheid, gezondheid en milieu. Dat wordt zichtbaar in onze werkwijze én in ons eindresultaat. Maar als toekomstige opdrachtgever wilt u graag vooraf de garantie hebben dat u met een deugdelijke partij samenwerkt. 

Daarom laten wij u graag zien welke certificaten wij bezitten. Zo beschikt u in één oogopslag over de zekerheid die u nodig heeft.

01.

Erkend leerbedrijf

02.

Bewuste Bouwers

03.

VCA Certificaat

04.

ISO 9001

05.

ISO 14001

06.

BREEAM