19 juni 2019

Eerste paal nieuw pand Technische Unie in Utrecht geslagen

Voor de Technische Unie bouwen we een nieuw ‘Nul-op-de-Meter’-bedrijfspand van 8.000 vierkante meter in Utrecht. Het op bedrijvenpark Westraven geplande gebouw combineert kantoorruimte, een servicecentrum (winkel), een experience centre, een opleidingscentrum en een logistiek overslagpunt.

Eerste paal
Op maandag 17 juni werd aan de Griffioenlaan de eerste paal geslagen door Steef Hallegraeff en Bas Schröder, verkoopdirecteuren van Technische Unie. De oplevering van het nieuwe pand staat gepland voor eind 2019.
‘De klant nog beter bedienen’
Steef Hallegraeff, Directeur Verkoop Technische Unie: “De consolidatie van verschillende Technische Unie-locaties in regio Utrecht is ingegeven vanuit de behoefte om onze klant in midden-Nederland nog beter te bedienen. Bestaande verkoopkantoren worden op de nieuwe locatie samengevoegd, waarmee we specialistische kennis bundelen. Verder is bereikbaarheid natuurlijk een belangrijk pluspunt van het nieuwe pand. Voor het overslagpunt met 24 loading docs is de nieuwe locatie aan de A12 ideaal en ons opleidingscentrum – van waaruit steeds vaker klanttrainingen worden verzorgd onder de vlag van TU Campus – wordt nu nog zichtbaarder. De verbeterde bereikbaarheid betekent ook tijdwinst voor klanten die in ons servicecentrum artikelen willen aanschaffen of bestellingen willen afhalen.
In het geheel nieuwe experience centre laten we verder zien wat er mogelijk is op het gebied van verlichting, smart building en duurzaamheid; thema’s waarover installateurs momenteel veel vragen hebben en waar de ontwikkeling op het installatievakgebied zit. Vanzelfsprekend kiezen we er zelf ook voor dit pand Nul-op-de-Meter uit te voeren.”

Meer berichten