1 december 2021

PDV Amersfoort: stijlvol winkelcomplex op zichtlocatie

Op een prachtige zichtlocatie aan de Amsterdamseweg in Amersfoort verrijzen twee stijlvolle winkelcomplexen. Het ene complex betreft een renovatie, het andere complex betreft een complete nieuwbouw. Aan ons de taak om het nieuwbouw-winkelcomplex te voorzien van casco winkelunits én het terrein uit te rusten met alle benodigde terreinvoorzieningen.

Het splinternieuwe winkelcomplex vormt de vervanger van het oude onderkomen van Kwantum en Roobol. Dankzij haar twee bouwlagen biedt het plaats voor meerdere retailers.  De prachtige zichtlocatie aan de Amsterdamseweg én het stijlvolle ontwerp, maken het pand een opvallende en uitnodigende verschijning.

In totaal omvat het project 5436 m2 gebruikersoppervlakte en 4400 m2 terreinoppervlakte. In juli 2021 zijn we begonnen met de bouw van het pand. Naar verwachting zal het pand Q2 2022 klaar zijn voor ingebruikname. Traanberg Partners en Pelecon waren verantwoordelijk voor het ontwerp en de constructie. Pleijsier Bouw realiseert het complex in opdracht van ontwikkelaar Amsterfoort Estates.

 

Meer berichten