31 mei 2021

Pleijsier Bouw levert distributiecentrum Zeewolde op aan Borghese Logistics en Tristan Capital Partners

 

Pleijsier Bouw heeft op 6 mei 2021 het distributiecentrum in Zeewolde opgeleverd aan Borghese Logistics en Tristan Capital Partners. Het distributiecentrum is gelegen op bedrijventerrein Trekkersveld III in Zeewolde en beschikt over een BREEAM Excellent certificaat. Het distributiecentrum is gerealiseerd door Pleijsier Bouw in opdracht van Borghese Logistics en betreft een high end logistieke ontwikkeling, van circa 19.000 m² in totaal, verdeeld over 16.780 m² bedrijfsruimte, 700 m² kantoorruimte, 1.200 m² mezzanine en 186 parkeerplaatsen. Het ontwerp lag in handen van Traanberg Partners.

Het bedrijventerrein Trekkersveld kenmerkt zich door middelgrote en grote bedrijven op het gebied van logistiek, productie & assemblage, bouw of groothandel. Het terrein is gelegen aan de Noordzijde van Zeewolde dat direct te bereiken is door de naastliggende N305 wat direct aansluit op de A28, A27 en de A1.

Alex Oosterhof: “De realisatie van dit distributiecentrum verliep de afgesproken planning wat een knappe prestatie is ondanks de onrust door Covid. Dit is te danken aan de  korte lijntjes tussen de uitvoerende partijen en de prettige samenwerking met de opdrachtgever en gebouweigenaar.

 

 

 

Meer berichten