5 oktober 2021

Pleijsier Bouw levert warehouse 4 op GMLP Schiphol op aan Kuehne+Nagel

Pleijsier Bouw heeft op 1 oktober 2021 de logistieke bedrijfsruimte, bestaande uit ongeveer 20.600 m² bedrijfsruimte en 2.370 m² kantoorruimte, opgeleverd aan Kuehne+Nagel en de ontwikkelaars Borghese/AEW. Het warehouse heeft een ruim parkeerterrein voor personenauto’s en trucks. 

Op deze locatie worden de logistieke activiteiten van diverse afdelingen van Kuehne+Nagel, waaronder Pharma, Perishables, High Tech en General Cargo onder één dak gecentraliseerd. Om dit optimaal te ondersteunen heeft Pleijsier Bouw het warehouse met diverse gebruikers specifieke wensen geleverd. Zo zijn er o.a. twaalf extra loading docks aan de zijkant van het warehouse ten behoeve van de crossdock-activiteiten gerealiseerd. Ook is het warehouse gerealiseerd volgens de BREEAM Very Good certificering.

Bert Groen (projectcoördinator Pleijsier Bouw): “Het is bijzonder dat ook het 4e warehouse nabij Airport Schiphol is opgeleverd. Na een periode van bouwen zijn we trots op een mooi resultaat voor eindgebruiker Kuehne+Nagel. Via deze weg willen we alle betrokkenen bedanken voor het samenwerken aan dit mooie resultaat én natuurlijk feliciteren we Kuehne+Nagel met de nieuwe locatie!”

 

Meer berichten