27 juli 2021

Pleijsier Bouw start bouw ‘Elara’ op het Maanplein Den Haag

pleijsier bouw the cath elara den haag

Pleijsier Bouw realiseert 140 sociale huurwoningen, 121 parkeerplaatsen en 385 m2 VVO commerciële ruimte op het Maanplein in Den Haag. Het appartementencomplex ‘Elara’ is een ontwikkeling van Borghese Real Estate en COD, Staedion neemt de woningen en commerciële plint in exploitatie. Q-Park is afnemer van de parkeergarage.  

Smaakvolle transformatie van bedrijventerrein

Elara wordt gerealiseerd op Het Maanplein; onderdeel van de nieuwe, dynamische stadswijk Binckhorst. Deze bruisende locatie ontwikkelt zich de laatste jaren van bedrijventerrein tot een volledig nieuwe hotspot vol inspirerende kantoren, stijlvolle woningen en goede voorzieningen in een fraai aangelegd landschap.

Entree!

Het woongebouw Elara wordt gerealiseerd op de hoek van de Maanweg en de Regulusweg en vormt daarmee de entree van de Binckhorst. De woningen bestaan uit ruime twee- & driekamerappartementen met een buitenruimte in de vorm van een balkon of loggia. Ook is er in de plint volop ruimte voor commerciële voorzieningen en wordt er een openbare parkeergarage gerealiseerd met 121 parkeerplaatsen.

BRECOD zijn de opdrachtgever van deze nieuwbouw. Inbo tekent voor het ontwerp en Zonneveld is de constructeur. Staedion is afnemer van de woningen en de commerciële ruimte. Het project zal in 2023 opgeleverd worden.

 

the cath utrecht

Meer berichten