15 mei 2023

Pleijsier Bouw start project Segro fase II in Hoofddorp

Op 10 mei is Pleijsier Bouw gestart met het heiwerk voor het tweede DC voor Segro. Direct naast Segro LC4-5 wordt Segro LU14-19 gebouwd. Het tweede DC is ca. 14.000 m2 groot en opgedeeld in 6 units. Er wordt gebouwd onder de rook van Schiphol, en daarom hebben we te maken met diverse regels en restricties rondom het vliegverkeer. Gelukkig hebben we daar ervaring mee, dus dat vormt geen enkel probleem.

De planning voor het nieuwe project is strak maar zeker mogelijk gezien wij met elkaar veel kennis hebben opgedaan bij LC4-5 die veel overeenkomsten heeft. Het complete pand dient 1 maart 2024 opgeleverd te worden. Het mooie is dat we er als bouwer al vanaf het definitief ontwerp bij zijn. Hierdoor kunnen we goed sturen en hebben we meer grip op zaken als de constructie en de installatie.

Aan bijzondere elementen en details geen gebrek. Er wordt een grote luifel gerealiseerd. En ook aan duurzaamheid is gedacht. Zo wordt het pand gebouwd volgens de normen van BREEAM Excellent en voorzien van warmtekracht opwekking (WKO).

Kortom; een mooi nieuw project waar we een prachtig resultaat mee gaan behalen!

Meer berichten