Samen anders bouwen

Bouwen is communiceren

Werken met Pleijsier Bouw, dat is werken met de andere bouwer. Wij bouwen samen met u! En daarmee zijn we meteen bij de essentie aangekomen: want bouwen is samenwerken met als rode draad een transparante communicatie.

Bouwen is plannen maken

“Voordat we een aannemer selecteren, moeten we minimaal weten wat we willen: een nieuw pand, een uitbreiding of misschien wel een verhuizing.” Zomaar een zinsnede die we vaak bij opdrachtgevers horen. Niets is echter minder waar. Vraag naar onze mening over herontwikkeling van bestaande locaties, of informeer naar mogelijkheden van inruil. Onze onbevooroordeelde kijk op de zaak kan verrassende nieuwe perspectieven opleveren.

Bouwen is meedenken

“De tekening is klaar, de architect heeft alles voorbereid, de aannemer is gekozen. Dat betekent dat we binnenkort de eerste steen kunnen leggen, de bouw kan beginnen.” Dit is geen quote van ons, dit is een typisch voorbeeld van hokjesgeest die ons volledig vreemd is. Want juist door samen te werken kun je tot schitterende eindresultaten komen. Daarom denken wij graag van begin tot eind met u mee. Van ontwerp tot bouw, van planning tot ontwikkeling, van financiering tot realisatie. Want onze kennis is er niet om voor onszelf houden, onze kennis is er om te delen.

Bouwen is afspraken maken

“We hebben de bouwer opdracht gegeven, ze zijn nu volop aan de slag. Voor zover ik het kan bekijken zitten we aardig op schema qua planning.” Een passage die meer dan eens duidelijk maakt hoe belangrijk het is om duidelijk en transparant te communiceren. Wat ons betreft vormt dat de basis voor een geslaagd bouwproject. Want een succesvolle verloop van de bouw  vraagt om meer dan een bouwopdracht en een eenmaal afgegeven planning. Dat vraagt om frequent contact, heldere calculaties en correcte, duidelijke planningen.