Bleiswijk distributiecentrum Albert Heijn

Ontdek meer

Bekijk al onze projecten

Ontdek meer

Bekijk al onze projecten

Distributiehal met kantoor

Oppervlakte

22.380 m²

Certificaten

Bouwperiode

Soort project

Aantal kamers

Projectomschrijving

  • 22.380 m² distributiehal met kantoor
  • Dubbele laadkuil
  • 16 loading docks
  • 15 perrondeuren.
  • Breeam very good.

Project updates

Juni 2020

De bouw van het distributiecentrum in Bleiswijk gaat snel, Albert Heijn begint zelfs volgende week al met de inrichting!

Hier moeten we denken aan het opbouwen van de koel-en vriescellen in de bedrijfshallen, geheel onmisbaar natuurlijk in een Home Shopping Center. Daarnaast wordt het tegelwerk in de sanitaire ruimtes op de begane grond en op de loopbrug aangebracht. En de uitdaging in de planning, om de installaties en afbouw vóór de bouwvak grotendeels gereed te maken.

Buiten en om het distributiecentrum wordt volop gewerkt aan de aanrijdbeveiliging, dockshelters, hekwerken, schuifpoorten en het straatwerk.

Mei 2020

Wij zijn bezig met de afbouw en afwerking van het gebouw, zowel buiten als binnen. De vloerverwarming is geplaatst en er is een cementdekvloer aangebracht. De komende tijd gaan we ons bezig houden met het tegelwerk. Niet alleen in de sanitaire ruimtes zal tegelwerk worden aangebracht, maar ook in de loopbrug. Waar voorheen een grote zandvlakte te zien was wordt dit steeds meer gevuld met straatwerk.

April 2020

Op het vervolg op de werkzaamheden in Maart. Hebben wij nu de voorbereidingen getroffen voor het straatwerk rondom het gebouw. De eerste van de twee sprinklertanks is nu volledig gemonteerd. Het gebouw en de loopbrug worden voorzien van de laatste afwerkingen.

Maart 2020

De staalconstructie van het gebouw is nu volledig gereed. Deze week wordt de loopbrug gemonteerd. Dit is ook meteen het laatste staalwerk. Verder hebben we de gevelbeplating er bijna volledig erop zitten, waaronder ook de polycarbonaat. De afgelopen dagen zijn we daarnaast druk bezig geweest met de wapening van de laadkuilvloeren en bedrijfsvloer. De laadkuilvloer tegen het gebouw van HelloFresh is reeds gestort en afgewerkt. Ook gaan wij deze week de eerste fase van de bedrijfsvloer storten. Parallel aan de bovengenoemde werkzaamheden, is de vloerverwarming en riolering aangelegd. De dakbeplating en dakisolatie zijn bijna gereed.

Februari 2020

Wij hebben in hoofdlijnen de staalconstructie verder opgebouwd richting het kantoorgedeelte. Op dit moment liggen de eerste kanaalplaatvloeren op de mezzanine. Alle P & T-elementen en breedplaatvloeren liggen op de juiste plek. Begin maart starten wij met het gevel- en dakbeplating. Om de montage van het dak veilig uit te kunnen voeren zijn netten afgehangen. Verder wordt hard gewerkt om de riolering aan te leggen en aan te sluiten.

Januari 2020

Wij hebben de afgelopen twee weken de voorbereidingen getroffen voor het aanleggen van de fundering. Een deel van deze fundering is reeds gestort. Tegelijkertijd aan deze werkzaamheden hebben wij de heipalen gesneld en daarnaast grondwerkzaamheden uitgevoerd t.b.v de riolering. Afgelopen maandag 3 februari zijn wij begonnen met de eerste fase van de staalconstructie dit zal ongeveer twee weken in beslag nemen.

November 2019

Wij zijn in week 45 begonnen met de aanbouw van een nieuw distributiecentrum. Als eerste is het grondwerk aangepakt en het repac aangebracht. Verder is er gestart met de uitvoering van het heiwerk van de Vibropalen en VSD palen onder de bedrijfsvloer.