27 augustus 2019

Samen klimmen naar de top van de Stelvio voor Stichting PIM en het Ronald McDonald Kinderfonds

Opnieuw gaan we de uitdaging aan! Samen met twintig collega’s van Borghese Real Estate, COD en Pleijsier Bouw zullen wij op 6 september de ‘Passo dello Stelvio’ beklimmen. Dat is een bergpas in het noorden van Italië en met zijn 2.758 meter de hoogste pas in Italië. Het is één van de zwaarste beklimmingen in het wielrennen en hij is berucht om zijn vele haarspeldbochten.

Met deze beklimming halen we geld op voor twee fantastische goede doelen, namelijk Stichting PIM en het Ronald McDonald Kinderfonds. Stichting PIM is een organisatie die zich inzet voor jongeren met een meervoudige beperking om zelfstandig te kunnen wonen en/of een dagprogramma te kunnen volgen. Het Ronald McDonald Kinderfonds zet zich in voor ouders van ernstig zieke kinderen om deze zo dicht mogelijk in de buurt van hun kind te laten verblijven. Beide doelen krijgen 50% van onze opbrengst.
Inmiddels hebben wij al een mooi bedrag bijeen, maar om onze bijdrage te vergroten zijn wij nog steeds op zoek naar donateurs. Graag nodigen wij u hiervoor uit.
Doneren kan eenvoudig door een bijdrage over te maken op NL51 RABO 0141 3500 59 t.n.v. Borghese Real Estate BV met betalingskenmerk ‘Bijdrage Stelvio Challenge’.
Alvast hartelijk dank voor uw bijdrage!
Klik hier voor meer informatie over Stichting Pim en klik hier voor meer informatie over het Ronald McDonald Kinderfonds.

Meer berichten