21 juni 2018

Onze verhuizing komt in zicht!

We zijn al druk bezig met de voorbereiding van onze verhuizing, want over twee maanden is het zover! Dan betrekken we ons prachtige kantoor aan de Arkerpoort in Nijkerk.
De afbouwwerkzaamheden zijn momenteel in volle gang. Dit betekent bijvoorbeeld dat de imposante trap in de centrale hal geplaatst is, de buitengevel wordt afgewerkt en de groengevels zowel binnen als buiten worden aangebracht. We starten binnenkort met de inrichting van het buitenterrein, wat geheel aansluit bij het gebouw. Zo worden de materialen beton en hout ook buiten toegepast en maken we een comfortabele plek waar het met mooi weer goed vertoeven is.
Dat ons kantoor duurzaam wordt, is voor ons vanzelfsprekend. Zo krijgen we een BREEAM-Outstanding certificaat, de hoogste score als het gaat om duurzame gebouwen wat mede komt doordat ons kantoor geheel gasloos is. Maar ons kantoor krijgt ook een Well ‘Gold’ certificaat wat betekent dat het een uiterst gezond gebouw is voor onze mensen om te werken. Kortom: met beide certificaten werken we niet alleen voor de wereld van nu, maar ook voor de toekomst. En daar zijn we trots op!

Artikel iD Magazine

In het kader van onze nieuwbouw in Nijkerk is hierover een artikel gepubliceerd met Robert Robert Pleijsier en Enno Otten in het iD Magazine. Enno en Robert vertellen dat wij echt geloven in het belang en de kracht van duurzaamheid. ‘We werken niet alleen voor de wereld van nu, maar ook voor die van straks. Dat geldt ook voor WELL. We willen een goede werkgever zijn. Dat mensen gezond en met plezier bij ons werken’, aldus Enno en Robert. Wil je het gehele artikel lezen lees dan kun je dit hier lezen.

Meer berichten