24 juni 2021

World Wellbeing Week: zó draagt Pleijsier Bouw een steentje bij!

Tijdens World Wellbeing Week besteden we wereldwijd extra aandacht aan diverse thema’s rondom welzijn, zoals vitaliteit, geluk en gezondheid. Belangrijke thema’s, vinden we bij Pleijsier Bouw. Niet voor niets bouwden wij het eerste kantoor in Nederland met een duurzaamheids- én gezondheidscertificaat…

Bouwen aan een gezonde toekomst

Bij Pleijsier Bouw heeft duurzaam bouwen al jaren de focus. Effectief bijdragen aan een duurzame en gezonde toekomst voor  ons allemaal; dát is onze ambitie. En het mooie is: het blijft niet alleen bij streven. Want als bouwers kunnen we elke dag letterlijk ons ‘steentje bijdragen’ aan een mooie toekomst!

Primeur in Nederland

De bouw van dit duurzame kantoorpand in Nijkerk vormt hét bewijs van onze sterke ambities op het gebied van duurzaamheid en een gezonde leef- en werkomgeving. Met dit unieke project behaalden we samen met Borghese Real Estate maar liefst drie prestigieuze certificeringen, waaronder de WELL Gold Certificering. Dit certificaat is specifiek gericht op de gezondheid en het welzijn van werknemers. Een prachtige bekroning op ons werk en een primeur in Nederland!

Meer berichten