4 augustus 2016

Bewust bouwen met Pleijsier

pleijsier bouw, bewust bouwen, veilig bouwen, verzorgd bouwen, gedragscode

Pleijsier Bouw is een Bewuste Bouwer. Sinds 2013 is Pleijsier Bouw aangesloten bij Bewuste Bouwers met een aantal projecten.

Wij kunnen onszelf met recht een eigentijdse bouwer noemen, een bedrijf met oog voor veiligheid, gezondheid en milieu. Bewust bouwen, veilig bouwen, verzorgd bouwen, milieu en sociaal: vijf pijlers die centraal staan in de gedragscode van Stichting Bewuste Bouwers. Wat dat inhoudt? De hiervoor genoemde gedragscode, zorgt dat de stap naar het gewenste imago van de bouwwereld dichter bij komt en het omgevingsmanagement een professionaliseringsslag krijgt. Deze gedragscode werd door Pleijsier Bouw al gebruikt voor BREEAM projecten. Dit wordt nu bedrijfsbreed ingezet, en de lijn wordt actief gevolgd. Helderheid en transparantie zorgen voor een inzichtelijk proces met de opdrachtgever en hoe er met de leefomgeving wordt omgegaan. Zoals op Bewustebouwers.nl vermeldt: “Bewuste Bouwers is een sterk merk dat ons helpt om een gezicht te geven aan de werkwijze die we voor een groot deel al in ons DNA hebben zitten” Aldus algemeen directeur Robert Pleijsier. Samen bouwen doe je niet alleen, lees hier het complete artikel op bewustebouwers.nl

Een van onze Bewuste Bouwen projecten, is de bouw van  Amsterdam RIV// hotel. In Hartje Amsterdam, maar toch in een groene omgeving zijn 44 appartementen gerealiseerd. Aan het water in de buurt van de Amsterdam RAI. Nieuwsgierig?

Meer berichten