23 februari 2017

Pleijsier Bouw doneert 40 underlaymentplaten aan Stichting Gered Gereedschap

pleijsier-bouw-doneert-40-underlaymentplaten

Voor Stichting Gered Gereedschap begint het jaar goed. De stichting ontvangt via de matchgroep van de Uitdaging 40 underlaymentplaten van Pleijsier Bouw Nijkerk.

Stichting Gered Gereedschap

Om huizen te bouwen, kleding te naaien en meubels te maken zijn gereedschap en machines nodig. In Nederland wordt overbodig of verouderd gereedschap vaak weggegooid. Veel ontwikkelingslanden hebben echter een drastisch tekort aan gereedschap. Gered Gereedschap zamelt afgedankt gereedschap en machines in, knapt het op en verzendt het naar ontwikkelingslanden. Meer weten over deze stichting en het goede werk dat ze doen? https://geredgereedschap.nl/

Een goede bestemming

Gered Gereedschap deelt de platen met Kreativiteitscentrum De Brink, zij maken er een klein podium van. Gered Gereedschap gebruikt de platen voor het maken van kisten voor transport van het gereedschap. Ook wordt er een kast getimmerd voor Arkemheen. Een kleine groep vrijwilligers zal dit met elkaar oppakken.

Oog voor anderen

Maatschappelijk verantwoord ondernemen maakt een belangrijk deel uit van de bedrijfsvoering van Pleijsier Bouw. Niet omdat het moet, maar omdat wij dat zelf belangrijk vinden. Noem het een stukje rentmeesterschap, noem het respectvol omgaan met mens en natuur. Met de kennis van nu mag een serieus MVO beleid volgens ons simpelweg niet ontbreken. Bij Pleijsier Bouw uit zich dat op verschillende manieren! Lees verder.
Foto: Marleen Schuit
Oorspronkelijk artikel: https://nijkerk.nieuws.nl/nieuws/79397/nijkerkse-uitdaging-maakt-eerste-match-2017/

Meer berichten