Amsterdam Kaapstadweg B3

Ontdek meer

Bekijk al onze projecten

Ontdek meer

Bekijk al onze projecten

BREEAM “VERY GOOD”

Oppervlakte

67.000 m²

Certificaten

Bouwperiode

Soort project

Aantal kamers

Projectomschrijving

  • 5e project van Pleijsier Bouw
  • aan de Kaapstadweg.
  • 30.000m² warehouse.
  • 2.500m² mezzanine vloer.
  • 3 laadkuilen, 30 docks.
  • 481 heipalen en ca. 9.000
  • vloerpalen.
  • BREEAM “VERY GOOD”

Project updates

Februari 2021

Op 9 maart 2021 staat de overdracht gepland, de werkzaamheden zijn reeds afgerond.

Januari 2021

Inmiddels zijn we begonnen met het testen en inregelen van de installaties, de opleverschoonmaak en het laatste straatwerk. De opleverrondes t.b.v. het verzamelen van de af te werken restpunten zijn ook gelopen met onze opdrachtgevers. 21 januari 2021 is de eindinspectie van de sprinkler geweest en de daarbij behorende inspectie met de gemeente, alles verliep naar tevredenheid van inspectiebureau en gemeente.

December 2020

Inmiddels zijn alle vloeren gestort en zijn we ver gevorderd met de installaties aan het dak van de hal en boven en onder de verdiepingsvloeren.

De dockdeuren, overheaddeuren en docking equipment is gemonteerd en de trappen en balustraden ook. De afbouw van de kantoren loopt volop.

De verwachting is dat we eind van het jaar bouwkundig gereed zijn en dat we januari 2021 de puntjes op de ‘i’ zetten en gaan opleveren.

Augustus 2020

Juli en augustus update: In juli zijn we gestart met de dak beplating en gevelbeplatingen achter de staalconstructie aan. Aansluitend is de dakbedekking gestart en zijn de eerste vliesgevels gemonteerd.

Inmiddels is de gevel rondom gesloten en wordt deze de komende weken afgewerkt. In de hal zijn we de laatste installaties onder de vloer aan het aanbrengen en zijn de eerste voorstortstroken voor de super vlakke vloeren gestort.

Juni 2020

In de maand juni zijn we verder gegaan met het aanbrengen van vloerpalen en funderingen. Daarnaast zijn de drie laadkuilen gestort en zijn we in de laatste week van juni gestart met de staalconstructie en montage van de P- en T-elementen.

Mei 2020

In de maand mei was de fundering voor 90% klaar en zijn deze nu aan het aanvullen. De hallen zijn geëgaliseerd voor de 2 HSP stellingen. Wij zijn ook gestart met het aanbrengen van de installaties onder de vloer. Half juni gaan wij starten met de staalconstructie.

April 2020

In maand april hebben wij het vibro heiwerk uitgevoerd en zijn we gestart met het rioleringswerk. Tevens zijn wij begonnen het grondwerk voor de fundering en het betonwerk voor de fundering.

Maart 2020

Wij zijn in maart gestart om de bouwplaats in te richten. Dit houdt o.a. in dat wij bezig zijn gegaan met het grondwerk en het opschonen van de kavel. Verder zijn de inritten voor het bouwverkeer in gezet. Wij gaan ervan uit dat 6 april de eerste paal wordt geheid.