Amsterdam CD One

Ontdek meer

Bekijk al onze projecten

Ontdek meer

Bekijk al onze projecten

CD One is een nieuwbouw kantoorpand aan de Disketteweg 53 in Amsterdam Noord.

Oppervlakte

5.000 m²

Certificaten

Bouwperiode

2021

Soort project

Kantoor

Aantal kamers

Projectomschrijving

CD One is een nieuwbouw kantoorpand aan de Disketteweg 53 in Amsterdam Noord. Het gaat om ca. 5000 m² kantooroppervlakte verdeeld over 4 bouwlagen. De vloeren kunnen flexibel worden ingedeeld en er zal gebruik worden gemaakt van circulaire toepassingen. Overige voorzieningen zijn een Food & Coffee corner met aangrenzende tuin.

Project updates

April 2022

De gevel en inpandige installaties zijn gereed. We zijn bezig met de aanleg van het straatwerk en groenstroken in het terrein.

De NUTS voorzieningen worden ingevoerd en vervolgens kan de installatie worden ingeregeld en daarna wordt het project opgeleverd.

Januari 2022

Het betonwerk is gereed en we zijn gestart met het monteren van de vliesgevel. De beglazing en dichte panelen van de vliesgevel aan de oostzijde worden geplaatst en de dakbedekking is bijna gereed.

Verder is de installateur gestart met het aanbrengen van de LBK en met de inpandige installaties. De grondwerker is gestart met de riolering en gaat vervolgens starten met de definitieve terreininrichting.

November 2021

De kanaalplaatvloeren van de derde verdieping zijn gelegd en de druklaag is gestort. De betonkernen van de derde verdieping worden volgende week gestort.

Vervolgens wordt het laatste deel van de staalconstructie gezet en kunnen de kanaalplaten van het dak worden gelegd. Hierna zal gestart worden met de gevelsluiting.

September 2021

De begane grondvloer en de eerste betonkern zijn inmiddels gestort. De bekisting van de 2e kern van het hoofdtrappenhuis en liftkern op de begane grond staat gereed voor de betonstort.

De werkzaamheden die hierna volgen zijn het monteren van de staalconstructie en het prefab beton waarna gestart kan worden met de betonkernen van de 1e verdieping.

Juni 2021

Halverwege de maand juni zijn we gestart met de werkzaamheden voor project Amsterdam CD One.

Samen met Being en de koper van het gebouw is bij het “start bouw event” symbolisch het eerste beton gestort van het project. Hierbij was de toekomstige eigenaar (Cla4) en de ontwikkelaar (Being Development) bij aanwezig), gezamenlijk met de diverse bouwteam leden van Pleijsier Bouw. Voor dit project wordt in overleg met de ontwikkelaar onderzoek gedaan naar de circulaire toepassingen voor het gebouw.

Met de start van de bouw is er een begin gemaakt met het ontgraven van de liftput, trafoput en funderingsstroken en  het koppensnellen van de funderingspalen.

De komende weken zal gestart worden met het betonwerk van de fundering.