Genemuiden VEBE

Ontdek meer

Bekijk al onze projecten

Ontdek meer

Bekijk al onze projecten

Een nieuwe productielocatie voor VEBE (Condor Group) wordt gerealiseerd.

Oppervlakte

55.400 m²

Certificaten

BREEAM Excellent

Bouwperiode

2023-2024

Soort project

Aantal kamers

Aantal woningen

Projectomschrijving

De bedrijfshal beslaat maar liefst 56.400 m2 en het kantoor ongeveer 2.800 m2. De nieuwe eyecatcher op ‘industrieterrein Zevenhont Zuid’, pal aan de N759 in Genemuiden biedt straks ruimte voor de productie van tapijt voor de automotive-industrie, een Customer Experience Centre en diverse kantooractiviteiten.

Project updates

Maart

In de afgelopen maand is er verder gewerkt aan het storten van de bedrijfsvloer. Op een aantal stortfasen na is deze gereed. De dakbedekking ligt nu bijna over het gehele dakoppervlak. Inmiddels wordt er gewerkt aan het plaatsen van de binnenwanden en de installaties. De trappen zijn geplaatst en de lift is geïnstalleerd. Vooralsnog wordt er hard gewerkt om het gebouw volledig wind en waterdicht te krijgen

Oktober

Voor VEBE zitten we volop in de werkvoorbereiding en de uitvoering. De afgelopen weken zijn wij hard aan het werk geweest om 911 heipalen in de grond te slaan. Daarnaast hebben we de wapening voor de fundering gevlecht en het beton voor de funderingsbalken en poeren gestort. Op dit moment staat er een heistelling die circa 17.500 stuks “Hoge Snelheids Palen” (HSP) in de grond aanbrengt voor de bedrijfsvloer. Komende weken zal er ook gestart worden met het monteren van de staalconstructie.