Arnhem Oostgebouw

Ontdek meer

Bekijk al onze projecten

Ontdek meer

Bekijk al onze projecten

Voormalig ING kantoor ombouwen naar appartementen

Oppervlakte

Certificaten

Bouwperiode

Soort project

Aantal kamers

153

Projectomschrijving

  • 153 huurappartementen
  • Parkeergarage ruimte voor 435 auto’s
  • Ontwerp Powerhouse Company Architecture

Project updates

April 2021

Eind maart is project Arnhem Oostgebouw en bijbehorende parkeergarage naar alle tevredenheid van de betrokken partijen opgeleverd.

De laatste openstaande opleverpunten zullen afgehandeld worden en de inrichting van de lobby en wasruimte zal de komende weken worden gereed gemaakt.

De bewoners zullen halverwege april gaan inhuizen.

Februari 2021

De appartementen en algemene ruimten zijn inmiddels gereed en hierbij worden de laatste opleverpunten afgehandeld.
Zodra de NUTS werkzaamheden bij het naastgelegen kruisgebouw gereed zijn kan de WKO-installatie ingeregeld worden en vervolgens worden opgeleverd.

De werkzaamheden bij de parkeergarage zijn bijna gereed. De nieuwe belijning is aangebracht en de kolommen zijn geschilderd.
Bij de entree is een nieuw parkeersysteem aangebracht met slagbomen.

Januari 2021

De appartementen worden opgeleverd en de opleverpunten worden afgehandeld. De laatste afbouwwerkzaamheden en NUTS werkzaamheden worden verricht en gereed gemaakt. De belijning en entree van de parkeergarage is zo goed als klaar en oplevering hiervan nadert.

December 2020

De aluminium kozijnen zijn gemonteerd en het laatste aluminium plaatwerk wordt gemonteerd aan de gevel.
De afbouwwerkzaamheden aan de appartementen zijn zo goed als gereed waarna de algemene ruimten gereed gemaakt worden.
Het uitvoeren van de inpandige NUTS werkzaamheden is gestart en is begin 2021 gereed.
Verder is een start gemaakt met het opleveren van de appartementen waarbij ook de algemene ruimten eind januari worden opgeleverd.

Juni 2020

De aluminium gevel kozijnen van de 3e verdieping zijn gemonteerd en de gevelkozijnen van de 2e verdieping zijn in productie.

De laatste metal stud wanden op de 1e verdieping worden geplaatst en hiermee ook de installatie werkzaamheden voor de appartementen.

Komende week wordt gestart met de aluminium vliesgevel van de commerciële plint en het kitwerk tussen de gevelelementen.

Mei 2020

De gevelreiniging van de buitengevel is gereed en er is een start gemaakt met het plaatsen van de aluminium gevelpuien.Verder is een start gemaakt met het tegelwerk waarvan inmiddels de 5e verdieping gereed is en we inmiddels op de 4e verdieping bezig zijn.Komende weken zal gestart worden met verdere afbouwwerkzaamheden zoals stuc-, spack- en schilderwerk.

April 2020

Het sloopwerk van de buitenkozijnen en het inpandige sloopwerk is bijna gereed. De staalconstructies voor de nieuwe betonvloeren in de dak opbouwen worden gemonteerd en de kalkzandsteen wanden voor de bergingen worden gelijmd. Voor wat betreft de afbouw is de isolatie van de zwevende dekvloeren van de 4e en 5e verdieping gelegd zodat de anhydriet dekvloer gegoten kan worden.

Copyright van Egbert de Boer Fotografie

Maart 2020

Inmiddels zijn de stelkozijnen voor de nieuwe aluminium gevelpuien gemonteerd. Wij zijn al tot de tweede verdieping gekomen. Alleen op de eerste verdieping moeten de gevelkozijnen worden verwijderd. Met de metal stud wanden op de 2e verdieping is een start gemaakt en de verdiepingen daarboven worden al van voorzien van gipsplaten. De komende weken gaan we verder met de werkzaamheden van de metal stud wanden en de installatie die hierin komen. Verder zal er een start gemaakt worden met de plafonds.

Februari 2020

Inpandig is het sloopwerk zo goed als gereed en is een start gemaakt met het verwijderen van de bestaande gevelkozijnen.

Verder is er een mock-up appartement gerealiseerd en is er een start gemaakt met de metal stud wanden van de 5e verdieping.

Komende weken gaan we starten met de stelkozijnen, het met gips beplaten van de metal stud wanden op de 5e verdieping en verder met het verwijderen van de gevelkozijnen.