Hattemerbroek H2O Verhoek

Ontdek meer

Bekijk al onze projecten

Ontdek meer

Bekijk al onze projecten

Het project is een distributiecentrum van 20.000m² met 900m² kantoor en 1.300m² verdiepingsvloer.

Oppervlakte

20.000 m²

Certificaten

BREEAM very good

Bouwperiode

2023

Soort project

Aantal kamers

Projectomschrijving

De locatie wordt voorzien van 2 laadkuilen en een terreindeel voor vracht- en personenverkeer. Dit pand wordt ontwikkeld door Borghese Logistics. Het pand is ontworpen door MIES architectuur, de hoofdconstructeur is Pelecon structural engineers. Het pand wordt gebouwd volgens de BREEAM very good normen.

Project updates

Oktober 2023

September stond voor DC Hattemerbroek in het teken van afronden, het uitvoeren van vooropnames met onze opdrachtgever en het opleveren van DC Hattemerbroek. Alles is voorspoedig verlopen en komt nu tot een einde.

Augustus 2023

Voor de bouwvak zat alle klinkerbestrating erin en het meeste hekwerk is ook nog gemonteerd. Week 33-3023 heeft de gemeente de inritten gestraat zodat de definitieve toegangen gebruikt kunnen worden. Er is flink doorwerkt in de vakantie waardoor alle installaties in de hal en de overheaddeuren nagenoeg gereed zijn. De afbouw van de kantoren is inmiddels ook ver gevorderd. Alles staat op de rails voor de oplevering eind Q3.

Juli 2023

In juni zijn alle supervlakke en expeditie vloeren gestort. Daarnaast is er gestart met de sprinkler installaties aan het dak. Het straatwerk is aan 3 zijden van de nieuwbouw gereed; het team is nu bezig met de voorzijde.

De afbouw van de kantoren is gestart aan de zijde van unit 1.

Juni 2023

In de maand mei is er veel gebeurd. De laatste kozijnen zijn gemonteerd bij unit 2, de sprinklerpomp en tank zijn gemonteerd en alle dakbedekking is afgerond.

Het terrein is voorzien van keerwanden en wordt bestraat met graskeien en betonklinkers aan de achterzijden. De druklaag van de hele mezzanine is gestort.

In de hal zijn de eerste super vlakke vloerdelen gestort. In hal 2 ligt de wapening klaar voor de supervlak storts en in hal 1 lopen de voorbereidingen voor de expeditie: deze wordt ook in juni gestort.

De vloerverwarming en dekvloeren op de verdieping van de kantoren van beide units zijn aangebracht. Al met al een zeer productieve maand bij dit toch al voorspoedig verlopende project!

Mei 2023

In de afgelopen periode is er heel veel gebeurd.

We zijn gestart met de staalconstructie en inmiddels is deze ook alweer afgerond.

De gevel en dakbeplating is gereed, de PVC dakbedekking is voor 80% gereed en de voorbereidingen voor de betonvloeren in de hal zijn gestart en lopen volop.

We werken er nu naar toe om de betonvloeren te storten waarna de afbouw en installaties in juni op de vloeren kunnen starten.

In het terrein zijn alle ondergrondse voorzieningen en kabels- en leidingen ook al aangebracht.

Maart 2023

De fundering is gereed en het aanbrengen van alle vloerpalen is week 8-2023 afgerond, ook is er gestart met de wapening van de 2 laadkuilvloeren.

Week 9-2023 is gestart met de montage van de P- en T- elementen en zijn de 2 laadkuilvloeren gestort.

Ook is er een begin gemaakt met de staalconstructie en is de voedingsleiding van de sprinkler aangebracht tussen pompkamer en gebouw.

In week 10-2023 starten we met de montage van de staalconstructie en de prefab gevelelementen.

Januari 2023

Het project vordert gestaag. Op woensdag week 2-2023 zijn we gestart met het heiwerk van de 300 boorpalen, 8 dagen later vertrok de stelling zelfs alweer.

De funderingen zijn vanaf maandag week 4-2023 gestart en inmiddels ook alweer nagenoeg gereed zodat de VSD palen mooi door kunnen.

Inmiddels staan er 2 VSD stellingen voor de vloerpalen bezig en zijn de eerste hal en de 2 laadkuilen al voorzien van palen.

Dit geeft een mooie ruimte naar de start van de staalconstructie in week 10-2023. De laadkuilen zullen voor week 10 ook als gestort zijn.

December 2022

We zijn week 46-2022 gestart met het grondwerk., week 2-2023 is de voorgenomen start van het heiwerk, middels mortelschroef palen.