Harderwijk Shoppingcenter N302

Ontdek meer

Bekijk al onze projecten

Ontdek meer

Bekijk al onze projecten

Shoppingcenter van 10.000 m²

Oppervlakte

10.000 m²

Certificaten

Bouwperiode

Soort project

Aantal kamers

Projectomschrijving

Vier units

  • Unit 01: 2700m²
  • Unit 02: 2500m²
  • Unit 03: 2000m²
  • Unit 04: 2000m²

Project updates

December 2020

Voor Shoppingcenter te Harderwijk hebben wij op vrijdag 13-11-2020 fase 1 (Unit 01&02) opgeleverd.
Fase 2 (unit 03&04), start medio na de bouwvak 2021.

Juni 2020

Nu de fundering er ligt zijn we gestart met de staalconstructie. Elke winkelunit heeft zijn eigen staalconstructie, in een kleur naar keuze. Na de staalconstructie gaan wij verder met de dakbeplating. Wanneer dit is bevestigd komen de gevelsandwich-elementen. Wij hebben inmiddels de eerste unit grotendeels gesloten en ook met de 2e unit gaat zal binnenkort geheel gesloten worden. Het geluidsscherm welke bovendaks uitsteekt, om de achterliggende appartementen af te schermen van geluid van de naast gelegen N-weg, begint nu vorm te krijgen.
Verder is de brandscheidende gasbetonwand geplaatst, zijn we binnen begonnen met het kalkzandsteen-lijmwerk en zijn we gestart met de installaties.

Komende tijd gaat de dakdekker starten en zijn we druk met de voorbereidingen van de eerste vloerstort.

Foto Egbert de Boer

April 2020

Nu de ruimte vrij is kan de nieuwbouw beginnen. Afgelopen periode zijn we begonnen met de bouw, dat wil zeggen, met de heipalen en grondwerk. Het vrijkomende puin van Hardersplaza wordt direct op locatie hergebruikt onder de vloeren en bestrating, om zo de afvalstromen te beperken. Er worden op dit project boorpalen toegepast, zodat de omwonenden geen last hebben van geluidshinder.

Na de palen kan de fundering worden aangebracht waarop straks de staalconstructie op zal worden gerealiseerd. Meer daarover in de volgende update.

Actuele werkzaamheden

Wij zijn gestart met de sloop van de uitgaanslocatie Harders Plaza. Dit is nodig om ruimte te maken voor de nieuwbouw van het nieuwe shoppingcenter langs de N302. Binnenkort gaan wij bezig met de eerste bouwactiviteiten.