Hoofddorp SEGRO fase II

Ontdek meer

Bekijk al onze projecten

Ontdek meer

Bekijk al onze projecten

Bouw fase II voor Segro.

Oppervlakte

14.000 m²

Certificaten

BREEAM Excellent

Bouwperiode

2022-2023

Soort project

Aantal kamers

Projectomschrijving

Voor SEGRO wordt er een DC van 14.000 m² gerealiseerd. Er wordt een grote luifel gebouwd. Het pand wordt gebouwd volgens de normen van BREEAM Excellent en voorzien van warmtekracht opwekking (WKO). “Kortom; een mooi nieuw project waar we een prachtig resultaat mee gaan behalen!”, besluit Alex enthousiast. Het pand is ontworpen door Mies Architectuur en wordt gerealiseerd voor opdrachtgever SEGRO.

Project updates

Januari 2024

De afbouwwerkzaamheden zijn in volle uitvoering van de kantoorunits. De aanvullende huurderswensen voor de vier units worden gelijk meegenomen.

Juni 2023

De heipalen zijn inmiddels allemaal gereed. We zijn gestart met de poeren en funderingsbalken. Gisteren zijn alle dockvloeren gestort en vandaag gaan we van start met de dockwanden.

Over 2 weken zal er gestart worden met het plaatsen van de HSP vloeren onder de laadkuilvloer en bedrijfshal.

Nu het zo warm is moet op de bouw gesproeid worden.

Mei 2023

Op 10 mei is Pleijsier Bouw gestart met het heiwerk voor het tweede DC voor Segro. Direct naast Segro LC4-5 wordt Segro LU14-19 gebouwd. Het tweede DC is ca. 14.000 m2 groot en opgedeeld in 6 units. Er wordt gebouwd onder de rook van Schiphol, en daarom hebben we te maken met diverse regels en restricties rondom het vliegverkeer. Gelukkig hebben we daar ervaring mee, dus dat vormt geen enkel probleem.

De planning voor het nieuwe project is strak maar zeker mogelijk gezien wij met elkaar veel kennis hebben opgedaan bij LC4-5 die veel overeenkomsten heeft. Het complete pand dient 1 maart 2024 opgeleverd te worden. Het mooie is dat we er als bouwer al vanaf het definitief ontwerp bij zijn. Hierdoor kunnen we goed sturen en hebben we meer grip op zaken als de constructie en de installatie.

Aan bijzondere elementen en details geen gebrek. Er wordt een grote luifel gerealiseerd. En ook aan duurzaamheid is gedacht. Zo wordt het pand gebouwd volgens de normen van BREEAM Excellent en voorzien van warmtekracht opwekking (WKO).

Kortom; een mooi nieuw project waar we een prachtig resultaat mee gaan behalen!