Hoofddorp SEGRO

Ontdek meer

Bekijk al onze projecten

Ontdek meer

Bekijk al onze projecten

Het nieuwe pand wordt gerealiseerd op een ontwikkelingslocatie waar SEGRO al meerdere panden bouwt én gaat bouwen.

Oppervlakte

24.000 m²

Certificaten

BREEAM Excellent

Bouwperiode

2022-2023

Soort project

Aantal kamers

Projectomschrijving

Voor SEGRO wordt er 24.000 m² bedrijfshal en 4.000 m² kantoorruimte gerealiseerd. Er wordt een grote luifel gerealiseerd. Daarnaast wordt het pand uitgerust met houten larix kolommen. Het pand wordt gebouwd volgens de normen van BREEAM Excellent en voorzien van warmtekracht opwekking (WKO). “Kortom; een mooi nieuw project waar we een prachtig resultaat mee gaan behalen!”, besluit Alex enthousiast. Het pand is ontworpen door Mies Architectuur en wordt gerealiseerd voor opdrachtgever SEGRO en eindgebruiker DHL. 

Project updates

Juni 2023

Voor Segro en DHL zijn wij vol op bezig met de afbouw van het kantoor. Afgelopen week is het laatste deel van de bedrijfsvloer gestort. Daarnaast zijn de houten kolommen bij het kantoor geplaatst, hierdoor begint het esthetisch al echt een kantoor te worden.

Binnen zijn wij volop bezig met het monteren van de installatie. Dit betreft zowel de sprinklerinstallatie als de E en W installaties. De montage van de binnenwanden in de kantoren en het tegelwerk in de toiletten is ook gestart. Deze onderdelen willen wij voor de bouwvak gereed  hebben.

Buiten is gestart met de terreinverharding van de personenparkeerplaats. Hier kan een deel uitgevoerd worden omdat het deels wachten is op de uitvoering van de WKO bron.

Maart 2023

De montage van de staalconstructie zal in maart worden afgerond. Op dit moment zit de gang hier goed in door vd Brink waar gebruik gemaakt wordt van 3 kranen.

Stalen dak en gevelbeplating is al voor ca 50% gemonteerd door Hardeman van Harten zodat de dakdekker Hollanddak zijn m2 direct hier achter aan kan maken.

Ook een aantal nieuwe spelers voor Pleijsier Bouw zijn druk bezig met montage. Techcomlight brengt voor ons meer dan 100 stuks aan Solartubes op het dak waar wij ook tijdens de bouw profeit van hebben door dat deze licht in de duisternis geven.

VST sprinkler is de andere partij die bezig is met de montage van de daksprinklers.

De installateur Panhuis komt op stoom met montage van HWA en grondkabels en leidingen om de grondwerkzaamheden gereed te maken voor de betonstort van de bedrijfshal.

Over een 2 weken gaat Aluvo starten met de montage van de vliesgevels in het kantoor en mezzanine.

Tot de volgende update.

Februari 2023

De montage van de staalconstructie gaat voorspoedig. Ook zijn 2 van de 4 laadkuilen gestort en deels voorzien van de betonnen laadkuilwanden. De cradle core sandwichpanelen zijn geleverd en zal in week 7 de montage starten. Vanaf volgende week gaat de dakbedekking starten wat weer een mooie mijlpaal is.

December 2022

Het project loopt ondanks het tegenzittende weer goed op planning maar kost veel extra inzet van alle partijen.
Heiwerk van de vibropalen en storten van de fundering zijn gereed op een paar klein punten na
Ook zijn de prefab ULD putten geplaatst die zo groot zijn dat het via speciaal transport naar de bouw moet komen.
Hierdoor moet de uitvoerder nog vroeger op de bouwlocatie zijn gezien dit speciaal transport voor 6.00 uur van de weg af moet zijn.
Petje af voor deze mannen.

Afgelopen week zijn wij gestart met de ruim 8.000 stuks minivibro palen onder de bedrijfsvloer door Van Berlo.
Verwachting is dat week 4-2023 deze minivibropalen allemaal zijn aangebracht.

Dit jaar nog druk met de laatste betonstorts van de funderingen en voorbereiden op de start montage van de staalconstructie gelijk in 2023.