Nova Den Haag

Ontdek meer

Bekijk al onze projecten

Ontdek meer

Bekijk al onze projecten

Op het Maanplein Den Haag bouwt Pleijsier Bouw de woontoren Nova. Perfect passend in de omgeving, maar is ook uniek in gebruik van materiaal en kleur.

Oppervlakte

19.000 m²

Certificaten

Bouwperiode

2021-2024

Soort project

Aantal kamers

Projectomschrijving

Er worden 183 ruime appartementen gerealiseerd op eigen grond met 139 overdekte parkeerplaatsen. Nova wordt gebouwd met hoogwaardige materialen. Zo is de gevel opgebouwd uit prefab betonnen elementen, isolatie en een betonnen binnenblad. Daarbij is er gekozen voor geanodiseerde kozijnen en een aluminium basis. En uiteraard voldoet Nova met een EPC van 0,2 aan alle duurzaamheidsnormen.

Project updates

September 2021

Het heiwerk van het Nova project is in volle gang. Om het heiwerk veilig te kunnen laten verlopen wordt het naastgelegen kruispunt Maanweg-Regulusweg met verkeersregelaars begeleid. Zo kunnen we op de cruciale momenten de benodigde rijbanen vrij houden van verkeer. Dit loopt momenteel geheel naar wens en mede hierdoor zit de snelheid er goed in en gaat alles volgens planning.

Inmiddels zijn we al zover dat in de eerste week van oktober de laatste palen gaan aanbrengen van deze fase. Daarna wordt er direct gestart met het grondwerk, aansluitend koppensnellen en dan gaan we starten met de fundering. Deze hopen we eind van het jaar gereed te hebben, zodat we in het nieuwe jaar kunnen starten met het casco.