Amsterdam The Pavilion

Ontdek meer

Bekijk al onze projecten

Ontdek meer

Bekijk al onze projecten

Een nieuw luxe en modern kantoorpand (turnkey) met een totale oppervlakte van 1.600 m² en voorzien van een ingebouwd schakelhuis voor Liander van 125 m².

Oppervlakte

1.725 m²

Certificaten

GPR Gebouwscore 3 sterren

Bouwperiode

2016

Soort project

Kantoren

Projectomschrijving

Een nieuw en uiterst duurzaam kantoorpaviljoen met een totale oppervlakte van 1.600 m² is gelegen in het groene gedeelte van de Amsterdamse Zuidas en gebouwd in opdracht van Being. Dankzij het hoge plafond, veel glas en open werkruimtes is er in het kantoor veel natuurlijk licht wat zorgt voor een prettige werkomgeving. Om te voorkomen dat een schakelstation voor Liander los op de kavel kwam te staan is ervoor gekozen om deze in het pand op te nemen. Daarnaast is het voorzien van high-tech installatie domotica.